{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izborni plakati: Ovako su se stranke i kandidati predstavili prvog dana kampanje

12.9.2014. u 16:32
65
241
Izborni plakati: Ovako su se stranke i kandidati predstavili prvog dana kampanje
65
Za razliku od današnjeg jutra, prvog u ovogodišnjoj predizbornoj kampanji, kada na ulicama bh. gradova još uvijek nije bilo predizbornih plakata i bilborda, u poslijepodnevnim satima ulice su već počele ličiti na "marketing zonu".
Nasmiješena, uglavnom fotošopirana, lica političara pozivaju da svoj glas na izborima 12. oktobra birači daju upravo njima i njihovim strankama.

Većina stranaka su već danas širom BiH postavili svoje predizborne plakate, a vjerovatno je određeni broj građana njihove promotivne materijale dobio i na kućnu adresu.

Kao i prethodnih godina, stranke uglavnom imaju iste poruke za sve birače, u smislu njihove starosne dobi i spola. Određeni broj stranaka i kandidata odlučio je da se obraća isključivo jednom narodu, kao i ranijih godina.

Vizuelno, plakati su jako slični onima iz svih prethodnih godina, tako da se u tom pogledu ništa nije promijenilo. No, ostavimo još koji dan kako bismo dobili širu sliku predizbornog, političkog marketinga u našoj zemlji na ovogodišnjim izborima.

Kako su se stranke i kandidati predstavili prvog dana predizborne kampanje pogledajte u našoj fotogaleriji. Fotografije su snimljene u Sarajevu, Banjoj Luci i te u nekim dijelovima Hercegovine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: