Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Afganistanu niko više neda novac.
Ne treba traziti rjesenja samo za sada nego i za buducnost.... Svako rjesenje koje ostavlja status quo nije rjesenje...
Dom naroda je nanio najvise stete drzavi BiH. Ovim su manipulirali oni kojih je manje od 15% u FBiH a na navou BiH 12%! Tako su uzurpirali vlast da blokiraju sve sto hoce a da niko ne odgovara! Pored toga zu je i bagra koja je glasala da se ukine zakon protiv negiranja Genocida.
Dom naroda je nanio najvise stete drzavi BiH. Ovim su manipulirali oni kojih je manje od 15% u FBiH a na navou BiH 12%! Tako su uzurpirali vlast da blokiraju sve sto hoce a da niko ne odgovara! Pored toga zu je i bagra koja je glasala da se ukine zakon protiv negiranja Genocida.
imam predlog koji je vrlo jednostavan da kantoni koji NE iznose preko 10% hrvatskog stanovnistva po zadnjem censusu da NE ucestuju u glasanju za hrvatskog presednika. To bi izklucilo 4 od 10 kantona (Sarajevski, Tuzlanski, Podrinje/Gorazdanski i Uno-Sanski Kanton) i hrvati koji zive u njima nemaju isto pravo glasati.. ne treba zakon biti savrsen prema jednoj strani onda ne bi ga nikada ta strana zelila poboljsati u buducnost..
Da sad imate situaciju da u parlamentu dodje zakon o zabrani negiranja RSa negiranja BiH. Srbi i Hrvati bi bez problema potpisali a vi Bosnjaci ne bi i svaka priča o iskrenim namjerama najbrojnijeg naroda u BiH pada.
Treba znatno reducirati ovlasti federacije, povećati ovlasti županija, pa će sve ići kao podmazano!
Neko će nego ga nategnit nemogu obadvojica biti zadovoljni jedan mora biti donji
Stavovi autora su totalna izdaja BiH. Sramota. Umjesto da poziva na jacanje vijeca naroda u RS gdje se H i B nista ne pitaju, autor to proglasava efikasnim sistemom. Nevjerojatan udar na BiH. Kako vas nije stid. Znaci radi zelje da se Hrvati ne pitaju u FBIH trajno cemo se pozdraviti sa bilo kakvim utjec u RS. Sram da vas bude...
odrzati izbore po starom zakonu. HDZ i Covic vise nisu zasluzili. kada se i ako opamete i skontaju da je BiH njihova drzava, onda se moze razmisljati o promjeni izbornog zakona. sve drugo je izdaja.
Bosna je izdana kad je SDA i islamska zajednica izabrala Komšića sve ostalo su utjehe i šuplje priče.
Hrvati biraju predsjednika u Hrvatskoj, srbi biraju u Srbiji, bosanci trebaju birati u Bosni, ne treba namnu predsjednistvu neko ko ce opstruirati drzavu u korist Srbije i Hrvatske
Gradjanska BiH, 1 glasac 1 glas… pa nek pobijedi ko je najveci borac z BiH
Tako je, 2 izborne jedinice pa glasaj
bolje je za ovu zemlju poostriti kriterijume za kvalifikovanost osobe koja se moze kandidovati na izborima....osobe sa americke crne liste ne bi ni u kom slucaju smjele biti nosioci listi....ovako smo svi ugrozeni i bjezi vani svako ko ima ikakvu sansu
ja ovoga što sebe predstavlja Bošnjake ne priznajem,a isto tako ni ove što žele promjene izbornog zakona
U svim vaznijim institucijama BiH 31% vlasti svakom od konstutivnih naroda i 7%ostalima kako u FBiH tako i u RS
Ni u jednom ustavu na svijetu, pa tako ni u Ustavu BIH osim mozda nekadasnjem ustavu nacisticke Njemacke, ne postoje konstitutivni narodi niti legitimno predstavljanje????? naroda. To su neustavne floskule koje u javni prostor ubaciju 3 nacisticke stranke SNSD, SDA, HDZ i njihovi sateleti.
Esade, pročitaj obrazloženje Ustavnog suda u predmetu Ljubić, što više lažete više ćete se razočarati