Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na SDA nacin pobjeda.!! Nesto se izmajmunisalo!! 😂😂😂😂😂
Vjerujte mi da jedva čekam priliku da odem odavde. Svakim danom radim na toj šansi a ovi smradovi ko god bili daju mi neviđeni moral i volju.
Ma @Analiza protu kandidat Kulnicu je kupip vecinu glasova
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa uvijek je SDA uzimala glasove dijaspore, odsustvo, mobilne timove. Uhodan sve
Kad se sve sabere i podvuce, SDA je opet ostvarila veoma dobar rezultat, imajuci u vidu da su u pitanju lokalni izbori, i imajuci u vidu dugogodisnju borbu, koju SDA vodi u odbrani ove drzave od spoljasnjih a sada sve vise i od unutrasnjih neprijatelja, sto je najgore iz redova sopstvenog naroda.SDA je osvojila tako reci isto nacelnickih pozicija, i dobila najvise glasova. A znamo da na lokalnom nivou najcesce dodje do zamora.Dzabe se raduje FGR raja, SDA ce ih pomesti na opstim izborima 2022.
Jesi dosadan mjesec dana jedno te isto copy paste...de ba skontaj nesto novo pa napisi...ah da mozak ti je ko kod amebe nisi u stanju pises samo sto dobijes pa prepises...jesi svjestan ti i tvoji u stranci da to vase poltronstvo i botovanje sve vise raju odbija od sda...idi razmisli malo o tome ako imas cim...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
😆😆😆😆😆
Kino...kad u ovoj državi na listama mogu da se nadju osobe protiv kojih su potvrdene optužnice i protiv kojih se vode sudski procesi kao i osobe kojima je presuđeno za krivična djela do godine zatvora, ništa me više ne iznenađuje...
Ovi ba sda botovi su mi postali dosadni,SDA JE POBJEDILA 30 OPSTINA.Neko im treba objasniti znacenje rijeci gustina populacije.Znate vi da Trump je pobjedio kao 2500 americkih opstina a Biden samo 400 i nesto.A opet Biden predsjednik.Znate zasto?Zato sto niko ba ne zivi u tim opstinama.Isto je ovdje.Jedna Tuzla ima vise ljudi u sebi nego ba 10 tih sda opstina.Cinjenica je da sda je nepopularna stranka.Sda od 2000 godine pa do sad osvaja isti broj glasova ,oko 250 hiljada.
Sa tih 250 hiljada sda ne mice.U TK i KS je vlast cetvorka a ta dva kantona u sebi sadrze vecinu bosnajckog naroda,Realno sda redovno prezivljava sa koalicijama sa strankama koje vode svoju kampanju protiv sda a onda formiraju vlast sa njima.Sda sa ovakvim rasproredom stranaka i koalicija guvi vlast 2022 godine.Bakir je iskljucivo kriv za to.
Oteta pobjeda prevarom, treba ponovo brojati, pa vidite da je ovaj ko onaj iz simpsonovih kako će on pobijediti dzafića kinga.
Ne zna se koji je ljepsi.
Dobra frizura u ovog desnog, gdje se sisa da i ja odem.
Uvjek SDA preokrene u zadnji momenat u zadnjoj sekundi otese 2 opcine kradzama
Yeeees,SDA FOREVER💚💚💚💚
NOROD IPAK ZNO HAAHAHHAAH
Analizirao sam rezultate izbora u Kantonu Sarajevo gdje je došlo do pobjede SDA kada je riječ o načelničkim pozicijama, ali i pobjede i u osvojenih vijećničkih mandata u OV. Statistički gledano u devet općina u KS SDA je osvojila 83 vijećnička mandata, NIP 65, SDP BiH 25, Naša stranka 20, Platforma za progres 12, NBL 11, DF-GS devet. I običnom posmatraču je potpuno jasno da je SDA POBJEDNIK LOKALNIH IZBORA i u Kantonu Sarajevo. SRETNO SDA NAČELNICI.
Ove komunjare zeljne vlasti pa trce pred rudu,pa im posle vazda neko kriv
Nikad apsurdniji izbori se nisu desili kao ove godine čak u čitavom svijetu.
ma sve regularno ;)))))))
nešto slično i u Ilijašu naštimaše..na njihovu žalost na Ilidži i Centru nisu mogli
Čestitke na pobjedi Kulaniću! Sretno u radu i da budeš od koristi građanima Kalesije.