Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i poslije zlaje, zlaja.
zlogumdzija zivi vjecno
...obični puppet replacement. ništa novo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako me nervira ovaj Niksic to nije humano
Zao mi je ako sam neke klix-ovce naljutila u svojim komentarima o FARAONU Tuzle. Nista osobno nemam protiv g. Imamovica, ali protiv Faraona i diktatora Tuzle u zadnjih 12 godina sam pisala samo istinu. Tu osobu treba hitno smijeniti sa mjesta gradonacelnika Tuzle, procesuirati i smjestiti gdje mu je mjesto.....Jagomir, jer on ne zna da ne zna i tu je problem . O Niksicu imam sto puta gore misljenje, ali taj lik zna da ne zna i manja je opasnost za okolinu. Njemu ce kongres SDP-a presuditi.
Tu u stranku zanima,prvo živa para,moc i vlast,briga njih za državu,još jednom,dali je neko poznaje Mujo Hasic(TAJKUN),a je u tom skurvenom SDP-multimilioner,sjedi u parlamentu,zastupa SDP I BERE PARE
SDP je pao na samo 27 hiljada članova a zaslužuje da ga svi Srbi i Hrvati napuste jer vode čisto bošnjačku politiku, bošnjačkog nacionalizma.U takvoj partiji u kojoj 25 godina vlada Bošnjak kao predsjednik Srbi i Hrvati nemaju šta tražiti.Miro i Svetozare pravite novu socijaldemokratsku partiju.
SDP sam sebi zakucao poslednji klin u kovčeg, nastavlja se Zlajina politika
piše se "kako"
nikakva novost. ne bi zlacani tek tako otisao a da ne ostavi pipke
Obija se o glavu Jasminu Imamoviću izdaja Selima Bešlagića i Denisa Bećirovića :)
@katil ma ne zanimaju me kao partija,nisam clan niti jedne.Ali onako,sa strane promatrajuci,da je Imamovic podrzao svog Tuzlaka na prethodnom kongresu,sada bi on ubjedljivo pobijedio ili bio u pobjednickoj ekipi.Ovako je blatio Niksica u ovoj mini kampanji,sad valja poviti rep i sutiti
Lagumdžija i poslije Lagumdžije, Lagumdžijin dvojnik na čelu SDP-a.SDP je zaslužio da propadne kao partija.Srbi izlazite iz SDP-a, to je bošnjačka partija, sve su Bošnjaci predsjednici već 25 godina a biće i narenih 25 godina.Izvjesno ej da Srbin neće biti predsjednik SDP-a nikada.
Znaci SDP-A, B, C, D...
Jesam li rekla jutros da je Lagumdžija na vrijeme instalirao Nikšića i on će sigurno biti novi predsjednik SDP. Naravno, to je i dalje Lagumdžijino vodstvo tj. Lagumdžija je predsjednik SDP iz sjene. To je svima "malo upucenijim" jasno kao dan! Nikšić je instaliran kao XP operativni ...ne znam kome to nije bilo jasno i prije...!?
...saće miro lazović jope da napusti stranku :))
Mogao bi kod komšije probati !
KLIX ZAPOSLIO I GATARU VIJEST OBJAVILI U 19.45h ZA REZULTATE U 20.30h
pa rade update..
Nisam gatara, nego znam šta je Lagumdžija uradio da i dalje bude predsjednik SDP iz sjene!! Zato će Nikšić pobjediti...
Pa nije se ni ocekivalo da ce slucajni prolaznik tako lako ispustiti vlast....dakle od sdp-a nista novo u narednim godinama osim da potonu jos dublje
SDA ima razloga za slavlje, kriza Vlade je riješena, jer su Alijini bošnjaci pokazali jedinstvo, a ubrzo i želju za foteljama.
Kada je Bosanac Kapetan Gradaščević digao bunu protiv Turaka, osvajača Bosne, nije se nadao da će ga Hercegovci izdati.
a od sutra (ponedjeljak) pravna drzava
Treba pitat Nikšica šta vam radi Mujaga Hasic,bogatog oca,šumarskog fakulteta,današnjeg multimilionera proizvodnjom najlon kjesica koja zagadjuju okoliš,imali država vajde od Mujage koji vas inprensiniro parama,Mujaga obeco seljacima ako on bude dole u Sarajevu da ce bit bolkje i tim seljacima iz sela kojeg potiče
...jaro moj, šta je rahmetli aljo obećo 90-e. a šta ispade....