Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo max,sad nam nece rusiti mostove,vec drzavu. Vuk dlaku mjenja al cud nikad!!!! srbija-radikali 'rvatska-HDZ BiH-SDA,SDS,HDZ Super,nemoramo brinuti za buducnost. Samo podmazite kalase i utoke.
Ja sam licno i ocekivao da ce pobjediti,mene samo zanima kako ce se to odraziti na nasu BiH.Imam osjecaj da to vise nije onaj HDZ koji nam je,kako neko rece,srusio Stari most i nadam se da sam u pravu.Uostalom mi mozemo samo nagadjati vrijeme ce pokazati.Nama su veci problem nasi hrvati nacionalisti koji ne slave Dan drzavnosti,a o drugim stvarima da i ne govorim.
KONJE! Pa Desnica nije Hdz,jel nesmiju ni biti zbog Europe,Krediti,Ulaganja...ako pocnu stim pa Brate mili opet izbori pa nek se jebu.Niko vise nece Nacionaliste i (Fundamentaliste kojih kod vas ima dosta.)
Ime, nazalost u pravu si da u susjedstvu ''lijepe vashe'' ne postoji prava drzava, ali zapitaj se ko je kriv za to? Tvoji desnicari, koji su htjeli da je podijele medjusobno sa Srbijom uz pomoc ovdasnjih istomisljenika, plus danasnji desnicari koji su na vlasti i ne mogu(nece) da se dogovore nista... Ime, kako si samo primitivan, to je uzas jedan. Znaci opravdanje je ako su desnicari vecinom na vlasti u Evropi je li? Treba i u Hrvatsku? kakva je to logika? Ako oni protjetruju strance, maltretiraju kako ti kazes, hajde i vi malo jel da osjetite kakav j to fin osjecaj, mora da je cim ''cijela'' evropa se fura na to. Desnicari siju mrznju i netrepeljivost, sto uvijek moze biti korijen sukoba, ili u najgorem slucaju rata, novih zrtava, kojih i ovako ima previse... Eh gdje su sada lijepi nesvrstani, mir, sloboda, tolerancija...??????? Da li danas znaju sta te rijeci znace uopste? Da li su uvrstene u leksikone? HDZ nece nista uraditi, pa ce opet ljevica da se vrati na vlast, kao i u BIH.
HDZ controliše državni novčanik. SUPER..... Turska je platila za obnovu starog mosta 24 miliona KM, nije kulturno dat ljudima da nam grade most dvaput. zar nije vrijeme da pustimo susjedima da plate ono sto su srušili. počet sa mostovima... pa nadalje ;-) ili možda čekat do udju i EU, tada ce imat vice para i nece moc izbjegavat obaveze. i tako nabit im racun svaki put kad hitlerovci dodju na vlast.
Ime!! Slazem se u potpunosti!!!!
Cuj, Hrvatska se ne zeli odreci zlocinacke proslosti?!?! Ma hajde. Sve je to diskutabilno, isto kao i Grabovica, Zenica, Kazani... znas? A pobjeda desnog centra u jednoj (prije svega) drzavi a ne "drzavi" kakvu imamo u susjedstvu lijepe nase, nije nista novo. Pogledaj rezultate izbora u Danskoj, pa u Nizozemskoj, ili svojevremeno u Austriji.... ili da spomenem i Belgiju sa njihovim desnicarima... desnicarima koji su daleko na desnoj strani (napadi na strance, diskriminiranje). Ostavimo da vidimo sto ce vrijeme donijeti, pa cemo onda suditi. IME!
Mislim da je postojece stanje alarmantno, jer Hrvatska ne zeli da se odrekne svoje zlocinacke proslosti i ponovno stremi ka svojoj desnici. Bajram Serif Mubarek Olsun
neznam samo hoceli ovaj sadasnji hdz voditi politiku zlocinca Franje ili neku novu demokratsku vrijeme je pred nama pa i to videcemo ,cekamo jos u Srbiju sta ce se desiti mislim tamo demokrate pobjedzuju sve u svemu bit ce tesko i naporno za BOSNU I HERCEGOVINU ,, svim Bosnjacima zelim sretne nastupajuce Bajramske dane ... Bajram Serif Mubarek Olsun
zna se HDZ! a Haag ce se polako smirivati, barem sto se tice Hrvata.
ne znam zasto toliko iznenadjenje kad je pobijedio hdz. u svim tranzicijskim zemljama (kazu bar tako) pozicija nikada ne dobiva dupli mandat. tako je bilo i u bih. opet sda, hdz i sds. i tu nesto cudno?
ma to im se znalo ,samo imace hdz tezak zadatak ceka ih evropa i sud u Hagu