Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu mahat usima
A sad če birati empatičnog sebe
Samo naprijed sa cirkusom .....:(
TI ISTI SI KO PRE
Međed je opet danas negirao genocid. Šta rade sudovi i tužilaštva?
ko zeli rat u kuci mu bio !
SDA ulizice su za posao sina prodali budućnost unuka, neka vam je na sramotu ulizice.
Zašto se uopšte pridaje pažnja "državotvornim ublehama" iz (zapravo) ekonomski razorenog entiteta RS koji je "svoj suverenitet unio u BiH" zajedno sa FBiH,kako to "mudro" tumače "dužnosnici" istog... Kada "presuši pipa" do kraja,"frcaće državotvornost do jaja"...
"SmrtKriminalu" je stranački bot, prijavljujte ovu osobu i druge za vrijeđanje i huškanje na rat. Ja skoro svaki dan naiđem na friško registrovane botove koji nakucaju barem 100 (neprikladnih) komentara dnevno i prijavljujem.
CIK nije nadlezan za Pola drzave .
sve ce im proci zivi bili pa vidjeli
Ostario si medjede , crci ćeš !
To su ionako lokalni izbori ne vidim problem obzirom da u federaciji SDA godinama na izborima vrsi silovanje demokracije i ustava i niko nikada nije reagovao.
NE
Početi živjeti kao ljudi,mnogima smeta ali biće.