Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa amerima je i više nego jasno da s ovima koji nas četiri godine sistemski uništavaju (trenutna vlas za one priglupe) nema rada i napretka. krajnje je vrijeme za promjene nabolje.
Amerika narode govori(a inace nasi najveci priajtelji) da se ne msiej glasati za vladajcue stranke zadnjih 20 mraka
Ma nisi ti dobar...radi svoj poso,mi cemo svoj...Izadzite vi na izbore ne slusajte ovog Pe?era,sta on zna sigurno ga je dodik zaposlio
vratite nam jednoumlje, bolje je od ovog bezumlja, demokratije i ostale suplje
Pa normalno da izbori nista ne mogu rijesiti U ovoj zemlji je poenta doci u poziciju da se trosi BUDžETSKI /moj , nas / novac , a sve ostalo je samo jedna obicna sarena laza !!!!!
Ko je stvarno umro??? Na naslovnici pise da je umro Rade Makovic a stavili ste sliku Relje Basica: Ne mogu da vjerujem!!! :-((((
svi znamo, pa čak i amerikanci da ovako više ne može u BIH. lopovi, prevaranti...dobili ste crveni karton!!!!
Dobro evo amerkancima je jasno da je trenutacna vada nesposobna i da jos nikad nista nisu uradili, ali cemo tek 3. oktobra vjdjeti da li je nas narod shvatio to. Mislim da su imali i previse vremena da dokazu sta (ne)mogu i da je krajnje vrijeme da odu u penziju.
Zovu nas ulice Idemo na na polje Potpetice zve zve zveckaju Politicarke niz stepenice treskaju DOBILI STE OTKAZ
3 oktobra svi na izbore i onda idemo svi pred vladu da im pozelimo sretan put i da se vise nikada ne vrate.
Upravo tako! I ameri su svjesni da se ovako vise ne moze. Pustali su ove da krau misleci da ce prestati, pa kradi 4 pa 8 pa jos 4.. dosta vise! VLADO DOBILA SI OTKAZ!!!!
I to rece OTPRAVNIK POSLOVA U AMBASADI SAD U BIH. Pa dobro samo sto radi u ambasadi i sto je amerikanac mora li to automatski znaciti da ga moramo slusat i da sve sto kaze je pametno??? Pa anravno da ce doci do promjena, nove vlasti i novog vremena! To i ptice znaju vise da je vladi odzvonilo!