Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AL,SE GRLE.
KOMSICU PAZI DOLAZI MARTIN DA TE POBIJEDI, HAHHAHAHA
De Mare sidzi nam sa kare !
E tuzlak stvarno ali stvarno si pravi GUZLAK .
@handžar A koliko će tvoja Aljina fukara skupiti u Čapljini i smijete li ikako održati skup? IZGRADILI SMO DRŽAVU JEDNOM, IZGRADIĆEMO JE OPET!!!
Rješite se ZLATKA, vratite BOGIĆA i čitava BiH će bit još CRVENIJA
Englez pitaj mamu da ti kaze sto joj je za vrijeme Tita cesto ulijetla ki.a .!
nemojte u koaliciju sa SDA i sve ce biti dobro, ako im date ruku bit cete svom narodu mrzi neg Gargamel K. to se nebi halalilo nikako.
To Ante brate. Zivio Ante Kresic brat svih Ljudi.
@Ja za ovih 500 godina navukle se skroz i nemogu se one vise skinuti, ko ni ti s horsa ,
Komunisti, imali ste sansu i niste je iskoristili Dolaze Fahro Radon i SBBBiH, nova snaga Bosne Pobijedimo beznadje Samo SBBBIH
Milošević i Baba Jula su mala maca za ove lažnjake. kako Vas nije stid da namećete silom i preglasavanjem Hrvatima njihovog predstavnika. Izaberite sebi koga god hoćete i pustite druge da izaberu sebi ono pravo koje ste za sebe u startu obezbjedili. Milošević je rasturio Jugu a ovi će rsturiti BiH, bukvalno istom silom i politikom. Kako je gomila ludaka mislila da može preglasati Slovence, Hrvate, Bošnjake... tako sada Lagumdžija misli da može još jednom preglasati 400.000 ljudi. Sramota.
http://www.youtube.com/watch?v=U5gPYHX3ZY4&feature=related
NECE MOCI,NECE MOCI O,SEKULARISTI.KAKO SE VIDI IZ PRILOZENOG SVASTA VAM MOZE STATI POD KAPU.
SDP je jedina stranka koja moze pokrenuti drzavu naprijed.