Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasna stvar,vidjeli da je situacija iz dana u dan sve mracnija,pa bjezimo od odgovornosti,dovoljno smo pokrali,nemoj da budemo mi na kraju krivci...Sve je to politika Radoncica koji jako dobro zna kako nahapati lovu na pametan nacin,kako lagati i zavlaciti gradjane..
Bas tako,koliko smo samo dobili obecanja od tog istog Radoncica,koliko su ljudi bili sigurni da ce donijeti neke promjene,a on ruku pod ruku sa SDA kriminalcima..Katastrofa.
Koje bjezanje od odgovornosti i kakvo jeftino skupljanje poena od Skaljica pred izbore.
Fehim Škaljić, veliki političar i državnik, svaka mu je na mjestu. Drago mi je da je došlo vrijeme ovakve politike. zasigurno SBB BIH osvaja veliki broj glasova na parlamentarnim izborima !
Kako veliki politicar kad vise voli pobjeci nego se upustiti u rjesavanje problema. To je odraz kukavicluka i neodgovornog ponasanja.
Definitivno je Radončić i SBB taj koji će voditi bošnjački narod, pa to su potvrdili sinoć na FTV - u i politički analitičari koji su gostovali kod Duške Jurišić.
Video na kojem Radoncic tvrdi da ne postoji ravnogorski pokret u BIH: http://www.youtube.com/watch?v=wpBf8ZA7C94 Hoce li ovako braniti Bosnjake?
SBB-e je jedina strannka, koja je doslijedna principima i stavovima..Svaka čast SBB-u jer sve što su obećali to su i ispunili...SBB-e nije kao SDA da ih ne možeš istjerati iz vlasti prije oboriti Kineski zid nego SDA ISTJERATI IZ VLASTI
Aferim ademar, a shvatili su to i ovi vlastodršci samo ne žele da priznaju da gube tlo pod nogama !
Video na kojem Radoncic tvrdi da ne postoji ravnogorski pokret u BIH: http://www.youtube.com/watch?v=wpBf8ZA7C94
Tako je Škaljiću, nema potrebe biti samo predsjedavajući kao figura kada se zna da SDP i SDA vladaju u federalnoj vladi, svaka čast !
Al ovi iz SBB-a znaju kako bacati prasinu u oci,dobiju poziciju pokradu,pa onda na vrijeme bjezi.Kako su nam unistili i pokrali drzavu ovi seljaci,pa nismo ni svjesni,svakim danom sve je gora situacija.Samo me interesira sto mi gradjnai sutimo i trpimo ovo sve..
Shvatili su i u SBB-u da je najbolja politika pusti da se drugi pate i laj sa strane kako su nesposobni. Ne vidim po cemu se SBB razlikuje od SDA ili SBiH, bjeze sa pozicija sada kada treba uci u predizbornu godinu da ne bi slucajno njihov nerad izasao na vidjelo ;)
Nemojte uopste izlaziti na izvore i glasati. Svakako ce oni iz drzavne sluzbe i jakih drzavnih firmi, koje su SDP, SDA, SBiH i SBB zaposlili glasati umjesto nas. Narod zna Drzava za covjeka 100% BiH Pobijedimo beznadje
DF-ovac....
E oni u SBBu sada misle kako Škaljić ispade velika faca time što je napustio poziciju, ali kukavičkiji potez nije mogao biti, samo bježanje od odgovornosti i očigledna nesposobnost za rješavanje nastalih probelma
SBB kao izlazi iz vlasti i daje ostavku na ministarskim mjestima i na mjestima predsjedavajuceg a zadrzali su mjesta clanova u Upravnim, Nadzornim odborima kao i sva direktorska mjesta. Dvolicna stranka, jedno govore a drugo rade...
Ovo je samo dokaz da je SBB BIH jedina stranka koja je doslijedna i principijelna u svojim stavovima, ima da pomete i SDP i ostale oligarhe u oktobru !
Definitivno je Radončić i SBB taj koji će voditi bošnjački narod, pa to su potvrdili sinoć na FTV - u i politički analitičari koji su gostovali kod Duške Jurišić.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sada kad neki SDAovac zasjedne i ode sve u helac