Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je diskriminacija ovo zvanje treba preuzeti dino konakovic koji je dif zavrsio za par mjeseci to ni ajnstajn ne bi mogao
Vidi Ejuba hadzije, pa taj covjek je polupismen... Kao sto je rekao jedan njegov kolega sa fakulteta "on je prije rata kisnicu u kantu hvatao" XD
pa vidi ni ti nisi bas pismen ako cemo gledati tvoju gramatiku...a o kulturi da ne pricamo...nego de ti meni reci sta si zavrsio neku ublehu tipa travnika??? nemoj sad odgovarati da si van bih i da si doktorirao na sorboni i sl.
@test_test Nisam, nego sam magistrirao na fakultetu na kojem je on dekan bio, td ga poznajem i licno. O njegovim predavanjima je suvisno pricati, a kakav je to dekan ili doktor nauka koji ne zna niti jedan strani jezik. A sad ti meni objasni gdje sam bio nekulturan i gdje su mi gramaticke greske.
Napokon će se Rifat ( i stranku je promijenio)dočepati mjesta rektora. Tužno i ružno!
Prof. Škrijelj je izvrstan kandidat za poziciju Rektora. Njegova pomoć studentima i razumjevanje će doprinjeti poboljšanju studentskog standarda. Također on je izvrstan menadžer, prema tome Univerzitet u Sarajevu očekuje napredak sa Prof. Škrijeljem kao Rektorom.
Jedino rjesenje za Univerzitet je prof.dr Rifat Skrijelj. Covjek sa vizijom i stavom. Sretno profesore!!!
Iskreno se nadam da ce prof. Rifat biti rektor..od ponudjenih ubjedljivo najbolji kandidat. Sretno
Sandzaklija rektor. Katastrofa. Novi napredak SDA-SBB "napredne" koalicije.
Svi komentari koji su upuceni na nesto lose o Prof. Škrijelju, nemaju osnovu, mi nismo niko dostojan da nekoga komentarisemo po izgledu!!! Nas kao narod ove drzave, treba da zanima samo njihovo dijelo, a od svih ovdje nabrojanih, jedini on se borio za svoj fakultet, za svoje studente...Svojim studentima je obezbjedio radno mjesto, kao nagradu za uspjesno zavrsen studij, a samim tim i veliku motivaciju da se za isto to " svoje zvanje " kao studenti bore..Ako gledamo njih kao dekane, profesore, a ne kao politicare, jer oni to po svom zvanju i nisu, zar se nebi trebali svi zapitati malo o buducnosti nasih studenata, sadasnjih , Abd buducih, pa po tome i ostavljati kom. o nekome? Ne igra ulogu stranka, politicar, nego neko ko ce doci na to mjesto i uciniti samo bolje za sve nas..A po njihovim vec postignucima , mislim da nema boljeg od dekana PMF- a..
Prof Rifat Škrijelj je jedino pravo rješenje,čovjek koji posjeduje znanje i sposobnost da unaprijedi stanje na univerzitetu.
ako iko od gore ponudjenih kandidata moze pomoci da se zaustavi odlijev mozgova iz nase Bosne i Hercegovine,onda je to sigurno dekan PMF-a Rifat Škrijelj...
Dekan Škrijelj je primjer kako treba voditi jednu visokoobrazovnu ustanovu.Svi njegovi studenti su zadovoljni,a pogotovo oni najbolji kojima je on dao mogucnost da svoje steceno znanje upotrijebe u svojoj zemlji.PMF ima 200 zaposlenih,a od toga preko 100 mladih ljudi,sto dovoljno govori ko je uvazeni dekan Rifat Škrijelj
Protiv ovog covjeka moze pisat samo ili zlonamjerna ili osoba koja ga ne zna. Profesore kapa do poda i podignite UNSA iz mrtvih kao sto ste PMF.
sve nakve iste face
Sta je ovo, sve mafiozo do mafioza
U BiH uvijek najintelektualnija faca pobijedi, faca tipa doticnog Rifata, Radeljas like faca
S lijeva na desno.Treci lik ili se fura na kraljeve ili glumi Kristijana Golubovica u mladosti?
mason