Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se.....jeli vrijeme i meni u pedesetim da se pakujem? Zuko Dzumhur je pisao kako na ovom prostorima uvijek treba imati spreman kofer iza vrata, jer nikad insan nezna kad se treba uhvatiti pedale....
Pa to si trebao vec davno da uradis ako nisi uhljeb SDA pa ti je tek sada frka.
Drug ti si se vec trebao vratiti. Ko je bio pametan davno je otisao
Covjek neminovno dođe do zakljucka da su najveci ekstremisti i sovinisti ovi sto se skrivaju pod nazivom " ostali".
Britanac original
Ovdje svak skuplja potpise i tako još 4 godine do idućih izbora......
Mali nebitni satelit koci, dobice kupon xa bingo i hifu
Jedan popusti drugi nastavi komsicevi djecaci
Begic se bori za građansku drzavu i pokazuje na primjeru stetnost smitovog zakona
Zlatan Begić, DF, ulizica zeljkov,sluge bakirove, necete jos dugo kočiti napredak BiH prema EU, shvacam da ste ogrezli u kriminal i strah vas zatvora, ali shvatite nesto-koliko ste krali, nista drugo nije u opciji. Usili ste sve kriminalce u lopovluku a i dalje se pozivate na bosnjacke interese, kao da nas neko dira... Koja sramota, povraća nam se vise od vas.
Ovi politicari samo skupljaju potpise.A neki ce se i obogatiti.
Koje smeće su pvi iz DF...poltroni ogavni
DF, a pogotovo Zlatan Begić su postali veći SDAovci od ljudi iz SDA...Oni su najveća podvala građanskom i ljevičarskom glasačkom tijelu...
Ovaj nije ni golman mogao biti ko djete......
Begiću care naš, rasturi još jednom udruženu fašistoidnu marvu (FGR + 2 UZP-a).
A jes zlatan 😂😂😂
Nikšić bi rado i sa SDA (on je sam po sebi toliko ljigav da bi se istovremno mogao uklopiti u sve ideologije) ali mu ne da srpski trio iz SDP poznat kao 3M, kao ni tzv MZ. A boji se i medijske harange koju bi mu pripremili hadžifake i Šćepo - preko noći bi postao još veći korupcionaš od Lagumdžije. Zato on Dodika i Čovića prihvata kao najrođenije, ali o Bakiru koji mu se nudi ne smije ni misliti.
ja rekoh Smajhel
MZ: OVO JE NAJBOLJI DOKAZ ZAŠTO ĆE KRSTAŠKI ZAPAD PROPASTI. FAŠISTOIDNI DODIK IM JE OD RUŽNOG PAČETA POSTAO MILJENIK. ZAŠTO MILJENIK? ZATO ŠTO IM ON BAŠ TAKAV TREBA KAO IDEALAN REMETILAČKI FAKTOR KOJI ĆE TRAJNO ONEMOGUĆITI BIH DA POSTANE NORMALNA DRŽAVA U KOJOJ BI MUSLIMANI BILI VEĆINA. ETO ZAŠTO SU SKOTOVI IZ AMBASADA TJERALI CIK NA BRZU PRIMJENU IZB. REZULTATA - JER IM NIJE ODGOVARALA UČTIVA OPOZICIJA IZ RS-A.