Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me, ionako je to RS
Jel` kijamet dosao ?Bosno moja poharana, sve ce popaliti . Mame im se napalim ! Da je samo jednog uhvatiti,da za sve pozare plati,pa nece nikom vise na pamet pasti .Ovo ti je k`o zaraza,gdje je sljedeci ?
Ovi novinari iz Tuzle pojma nemaju da postoje(i prije rata)Gornji i Donji Miljevici. Pozar je ocito kod Gornjih Miljevica.
Nemoj da kuca od Miljane P. izgori :( . Ona je gore kod Trebevica xD
Nije izbio sam od sebe nego je neko podmetnuo pozar!
Joj sto ne mogu ovih urbanih gradjana !! Bojje im je da su sume u blizini, nego betonska cudovista koja guse narod !!
Jada od \"pozara\" ovo se da ugasiti za 5 minuta, samo ne znam kakav je teren do gore i ima li mina. Ili da naleti helikopter u jednom zaletu bi ugasio :)
pozar je bio i u noci sa nedjelje na pon. pa je ugasen ali je neko opet prizdio vatru u ponedjeljak navece ali evo SAKI DAPA PA CE SE VALJDA U GASITI gore ima mina
Pozar je jos jutros izbio oko 7!!