Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi neki Rio Tinto trebao doci u BiH sigurno bi i dosao jer za nas su protesti misaona imenica. To sto je Fadil Novalic jos uvijek na funkciji najbolje objasnjava nas i nase nezadovoljstvo, a ima jos more primjera.
Sarajevo unistise sarajlije...sami sebi kopaju rupu....dali kiseljackom biznismenu da unisti urbanisticki grad totalno Tibrom i Bulevarom...saobracaj zagusen totalno zbog ovih naselja..mini zgradicama i poslovnim prostorima u naseljima obezvrijedili kvalitet zivota naselja....i onda kazu neko drugi kriv...ko radi u opcinskim sluzbama i ko vodi ovaj grad? Investitor na prvom mjestu jer bolje podmazuje od obicnog gradjanina..
Поштована господо тзв. Сарајлије, земљиште из водозаштитне зоне прогласите за земљиште од високог значаја, откупите од власника по тржишној цијени, оградите и забраните градњу! Једини бисер Сарајева, од свих бисера које је имало прије 1992. је Врело Босне и сачувајте га!
Ma treba se dici..ot kad su predali privatnim lihvarima da naplacuju ulaz nikad vise nisam otisao fuujjjjj neka ih stid bude..uzeli su nam jedino izletiste
Uvek kad udjem u klix vidim i zgrozim se od bolesni nacionalisticki komentara na bilo koju temu..zasto...zbog koga...ko to placa...studirao sam u sarajevu 89 i pamtim onu aleju zaljubljenih fijakere.ilidzu i prekrasnu prirodu nzm kako je sada tamo ako je isto sarajlije nedajte taj dio raja dolazim iz b luke na protest
Sarajevo ce ostati bez pitke vode ako se nastavi gradnja naselja na Bjelašnici. Samo privjerite ko su vlasnici apartmana na Bjelašnici. To su sve zakonom nedodirljivi političari i njihove porodice. Narod ostaje bez pitke vode dok se neki bogate. Ko da je i voda njihovo vlasništvo.
I naravno sluzbenim autima dolaze gore, a nekad cak i sa pratnjom (crni passati sa rotacijama)
Svakako da je Hrelja tačno pokazao i dokazao stav naroda prije svega. Prema tome KS i Opština moraju se povinovati tome a ne atraktivnosti. Zapravo, nauka razmišlja o generacijama djece koja piju vodu sa izvora oko Sarajeva, a ne o milionskim zaradama pojedinaca na atraktivnim lokacijama Iliđe! Upamet se svi koji ste na i u vlasti!
Uskoro ide gradjeviska sezina, vlasnici gr.kompanija su na svjezem zraku i pripremaju se sa vladom KS da nam zabetoniraju grad
Ne postoji stručno mišljenje u komentarima. Opet vidim širenje mržnje, u svim oblicima mržnje. Niko se nije dotrakao problema. Niko nije napisao konkretan stav. Molim Klix da ukloni boje avatara, da svaki profil banuje IP i IP RANGE, da preda tužilaštvu informacije odakle su pisane poruke koje šire mržnju bilo koje vrste. Hvala
hablečina se stalno provaljuje, prije nego što zine treba se savjetovati sa stručnim licima (predsjednik stranke ili neko bliži iz familije) pa onda laprdati, potpuno zabraniti bilo koju izgradnju
Voda je najvažniji resurs u 21. vijeku i ako dopustimo da nam otmu vodu, onda zaista ovom narodu neće ostati ništa. Ovaj Fortin govor je sramotan, on želi da proda Vrelo Bosne i da se tamo grade Tibre, samo da bi uzeo rentu. Sramota!
Sjeca li se neko scene odes na Vrelo Bosne, zagrabis vode i napijes se?
Treba probati bez vlasti, mozda bude bolje.
Kan nemaš ništa onda pričaš o neprocjenjivim resursima.
Osnovno nepoznavanje pojmova. Zemljiste u vodozastitnoj zoni nije javno dobro. Takav status stice tek kada se otkupi od vlasnika. U tome i jeste problem. Posebna je prica neplanska gradnja na Bjelasnici koja je najveci zagađivac vode u KS. Također zatvaranje ociju na podatak od 1000 objekata u vodozonama pusta kanalizaciju u istu je bjezanje od problema. O tome se mora pricati da bi se pronaslo rjesenje, jer sutnja je najgora opcija.
Pa cijela Tibra skoro je bila vodozastitna zona. Pa ko je spriječio? Ovde ako je vlasti u interesu i katedralu i begovu dzamiju ce skloniti sa urade projekat od vlastitog interesa..
za razliku od srbije ovdje da fisnu toranj po sred izvora niko se bunio nebi...
Eko akcija nije struka. Predsjednik Eko akcije nema nikakve veze sa strukom Biologije ili Ekologije.