Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taman pomislis da si se rjesio budale a ona ti se poput bumeranga vrati
Pa da hoce napokon ta digitelizacija, sa ovim do sada to je bio samo sad. Kad vidim druge zemlje i kakve sadrzaje nude, i u kojoj kvaliteti slike, mene stid. Pocecu da gledam Behar TV, promjene svakako to nam treba!!!
eee moji lopovi pa jeste li dosta više pokrali za 20 godina ? dajte malo ostavite štagod i nama da preživimo
Ova medijska kuća može biti produžena ruka nekih politika, što je nedopustivo. Odgovornost zastupnika je da dovedu njeno poslovanje i ukupan rad u zakonite okvire što sada nije slučaj ;)
nek je KENJAC pokušao nešto osporiti!!!!!!!!!!!!!!!! LOPINA!
SVE STO POSLUJE SA GUBITKOM TREBA AUTOMATSKI ZATVORITI!
RTVFBiH trenutno ima Upravni odbor sa samo jednim članom, posluje prema nezakonito donesenom statutu 2007. godine te je na njenom čelu čovjek (direktor Džemal Šabić) kojem je također istekao mandat. Dodatni razlog je revizorski izvještaj o godišnjem poslovanju RTV-a u 2011., negativan već treći put zaredom. Zar treba nekih daljnjih dokaza ?
nema smisla da narod plaća pretplatu za televiziju koja je trenutno u rukama stranke sda
dosad najvise rezultata sdp je pokazala u smjeni starih i postavljanja svojih kadrova!!imaju li ovi sdp ovci ikakvog drugog posla osim smjene foteljasa da bi postavili jos gore foteljase??a mi kao ne znamo da ce sad ovi smijenjeni primati platu godinu dana istu onakvu kakvu su primali dok su bili u radnom odnosu tako da sad umjesto jedne gradani moraju izdvajati dvije plate za dvije garniture!uzas!
RTV prestaje biti mjesto za promociju SDA, tgoo moja bas mi ih nesto zao :)