Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve a samo televizija nije... Bolje da objekat sruse jer su beskorisni a ko ih uopste gleda?
@amarro ti gledaj Pink, pevaj narodne i ostavljaj pare na sms glasanje!
Klix šuška da će direktor biti Duška?
@zmajcekSaUne - Klixu neodgovara da bude Duška!
Kako ove persone mogu donijeti izjave da nisu stranački aktivne kad su u organima stranke i kandidati na proteklim izborima neki. Tražimo da se preispita pripadnost strankama ovih članova i sankcionišu. Ovo je neizdrzivo
Pedja polako ispunjava svoje planove,”hvala” onima koji mu pomazu...Bosnjo svakako nikad pameti doci nece
Fala glasacima i opet glasajte,za kafanske ublehe sa 4 razreda osnove i knjigama od 5og.Neka skupstinska vecina odlucuje o svemu ublehe !!
SUSKA SE SUSKA DA JA VOLIM DUSKA
Sigurno nema sposobnije bosnja za bilo kakvu jacu poziciju pa zato VLAH do VLAHINJE
Šta je ovo Samra? Ima li kraja ovom teroru ... Duška 😪😪 Aljoša 😪😪 Hrvoje 😪 Srboje
Jbt pa šta se ovo dešava u Bosni sve vlasi na rukovodećim mjestima U sipi vlah u tv sar vlasina ovdje vlahinjica.. Postajemo majorizirana većina
Duska je zena zmaj i nikada nebi dozvolila kao vd direktorica Kristina Ljevak da za vrjeme i godisnjicu Genocida u Srebrenici pušta film koji amnestira zlocin i Genocid.
Sretno
@ZutiGolub hvala
@ZutiGolub nema na čemu