Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim direktora PIO da mi povjeri čuvanje njegovih astronomskih plata i ušteđevine kako ne bi došlo do nekontrolisanog trošenja novca s njegove strane. Koja ste vi bagra.
Rade revizije u trenutku kada se svijet lomi i na ivici je globalne katastrofe .Jos ako izmisle nesto da ukinu neka primanaj rizikuju da izazovu nemire nevidjenih razmjera
Kretenizam na kvadrat!!!!!
Penzioneri sa 424,43 KM dobili pomoć od 100 KM, a penzioneri sa penzijom od 425,20 KM nisu jer su oni u boljoj poziciji! Neeeevjeeerovaaaatno!
Uzimaju lopatom a vracaju na kapaljku☝️
Cuj kontrola radi nenamjenske potrosnje.Sta to znači ako nije da vide jeli ko umro ,a da mu slucajno neuplate?
samo safe life stednja, kakav crni pio
Dakle, penzije se ne mogu isplatiti dok se vrši kontrola zbog odgovornosti spram javnog novca. Zato i dalje idu plate političarima iako im institucije konstantno padaju na revizijama. Aferim vam, kao i uvijek, pravda kreće od najslabijih.
Cim poplacate komunalije eto peMzija. Kod nas se isti novac vrti. Sta vam je