Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas agencije životinjsko carstvo: osa, sipa, rak
Proradila drzava
Evo nesto kontam, pa ima li iko iz ili pri SDA da nije bio u zatvoru, da mu se ne sudi ili barem da se ne vodi istraga protiv njega/nje? Garant sve neki "montirani" procesi i udar na Bosnjake...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Sto kazu: MOGU TI ODUZETI DIPLOMU - AL NE MOGU ZNANJE...:)
Cirkus
hahahahahahahahahahahahaha Ako more jenna pjesma od Amle, ona Tri tablete .. pa kae "Zašto sam luda, ne znam ... zašto sam tužna, ne znam ... kuda ću sutra, ne znam"
Noooroood znoooooo!
yeba.mene.drzava Umro ti sutra sto se mene tice !!!
Oleg Čavka i Gordana Tadić? Osobe koje su do dna srozale sud i tužilaštvo po naredbi HDZ-a sada hapse osobu čija pozicija odlučuje o tome hoće li BIH postojati ili će Bošnjake dronovima ubijati pod izgovorima da su "teroristi" dok se Bošnje koje prate FakeTV, Avaz i raporte raduju hapšenjima, tačno ovaj narod ne zaslužuje da postoji..
E moji bošnjaci, doživjet ćete još genocida. Stubove države rušite. Mi radije volimo da nam genocidaši i uzpeovci vodi jednu od glavnih agencija. Na obraz nam bilo. Tadićka lagano radi posao. A bošnjo likuje svojoj propasti.
E moji bošnjaci, doživjet ćete još genocida. Stubove države rušite. Mi radije volimo da nam genocidaši i uzpeovci vodi jednu od glavnih agencija. Na obraz nam bilo. Tadićka lagano radi posao. A bošnjo likuje svojoj propasti.
sada ve Osmici KCUS napisati nalaz da ima amneziju
Iskreno, briga me za njegovu diplomu dok god dobro radi..a radi, čim ovoliko neprijateljskih strijela leti prema njemu.
Ovo je borba za državu osmici puna podrška
drzava je vise od kriminalaca i lopova,,,,
Im'o sam strasnog petla; bio je pravi djavo; na kisi i na vetru; uvek je stajao pravo; po selu perje leti; dize se strasna graja; u nasoj kuci uvek; bilo je dobrih jaja..
Hapse ga jer su mu zavidni kako je genije Osman vrijedno ucio citavih pola sata i stekao tolike diplome.
Žiko mu smjestio
Ovaj ima vise djela nego Ivo Andrić
Napokon!