Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada cete naci ubice Memica ? ubice dva policajca ? ubice Davida ?
Slusao sam nedavno jednog vehabiju koji govori da je po njegovom islamu dozvoljeno ozeniti od amiđe, od tetke kćerku. E to dovoljno govori kakav je mentalni sklop tih ljudi. Lik bukvalno svakom zivom drzi hutbe, radikalno prisiljavajući da se ljudi okrenu tom nacinu vjerovanja. Pritom zelim naglasiti da se radi o muskarcu 20-tih godina. To su sve skrivene PTSP-sifre koje su spremne na sve.
@SchonenMann23 uvjek i bilo dozvoljeno
Je... mater administratoru zasto mi brise komentare.
Opasniji ovaj smog od isilovaca.
zaboravio sam pitati. hoće li biti javno suđenje ? ovo je očigledno tajna operacija SAD-a zato nema imena već je sve neka vrsta zavjere protiv bosanskog naroda.
kod nas svi iz prdekane direktno na izbore i u fotelju ...
Sta je problem,ako su cinili zlocine sud pa zatvor, u Bosni i regionu ima toliko zocinaca koji se slobodno krecu i nikom nista, a ovi sto se vracaju iz Sirije predstavljaju opasnost. Ne razumijem!!??
@sadilinikad1 nemoj vise razmisljati,zadobit ces teske ozljede
ovo zaklat samo
Ne znam ko ih pusti da udju u zemlju,pa imamo li mi zakon da regulisemo ko nam moze uci u zemlju?
Umjesto da im je država dala posao i da moraju stalno ići na posao i nikad nemati vremena pogledati dnevnik, oni nezaposleni. Kaže mu brada - odeš u Siriju, lova, žene, sve dobiješ. I odu... I onda dobiješ istreniranog zločinca nazad. Šta nam uradi ova hebena dinastija od 1991??? Kad je ljudima Sirija bila zapad??
ja bih ovo vratio ali nama. zasto su u opste isli tamo??? hajde raja nazaaaaaaaaad, ma nazaaaaad
ovo minuse pucaju ovi sto su se vratili :)
Nek se utvrdi šta su žene radile. I one trebaju odgovarati.
I sad fino u cuzu svi
Sto nasi ovako ne deportuju migrante odakle su dosli?
Sta je aa borcima iz Ukrajine koji su se borili na strani Rusije??