Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zali Boze ugasenih zivota i njihovih unesrecenih porodica. A sto ste sve sprcali u upravu i administraciju, uhljebite nekog i za teze poslove tamo gdje fali. Nekog sposobnog.
ovo je prica pojo vuk magarca .... a u ZATVOR da ne ide niko....a morat ce
Čovjek leži pod zemljom, njegovi bližnji u šoku i žalosti i život im više nikad neće biti isti. I kažete kriva je vlast. Dobro, al ko će odgovarati?
davno je balaš otpjevao.. krivi smo mi...
Masinovodze nedirajte vlast do izbora🤣
"Da je neko obilazio prugu našao bi taj kamen i ne bi se desilo ono što se desilo kod Čapljine." Možeš si ga mislit. Vjerovatno bi taj koji je zadužen za obilazak spavao negdje u kućici u toplome. I onda je kriva vlast. Jest,kriva je što vas je uhljebila pa imate obraza još ovakve izjave davat.
Pa skinite ih u oktobru.Ali kako kad su vas 90% oni zaposlili i uhljebili.Ako odu oni,ode i vas dobar broj.
Uhljeba SDA na sve strane
Bija zna,garant,ko je kriv!! Dati njoj da uradi reformu zeljeznica!! hhahahahahahahahahaha
Pa ko drugi je krivac no ministar(stvo) za saobracaj
Ono 6% Hrvata sa Čovićem na čelu hebe cjelu drźavu
Poručivanje preko medija...na prvom mjestu treba da je struka sa vještacima na čelu komisije za istragu ..sve ostalo je u službi promocije.
SDA kamiondzijski lobi nije nikad dozvolio obnovu pruga na adekvatan nacin, eto ko je kriv.
Bošnjo i voz 😂😂😂👹👹👹😢😢😢🐎🐎🐎
Krivci su direktori i odgovorna lica unutar firme. Nema vlast sa tim ništa.