Narušavao ugled stranke
0
Iz SDS-a isključen Dragan Anđelić
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskra drug moj,kakve su to nebuloze? Jesil mi to pokuso spustit majke ti :-),uvrijedio si me iskra,ja sam iznenadzen i uvredjen!! ubitacna kombinacija asfalta i opanka !!! Lp,
Ovo je zaista dno svih dna.Narusavao ugled stranke.Stranku koju je od zabrane svih djelovanja spasio u Daytonu Alija Izetbegovic.Nesto slicno se desilo i Hitlerovoj stranci poslije II svjet.rata, samo sto nije bilo Alije da istu,Hitlerovu stranku,spasi od zabrane djelovanja.
\"Narušavao ugled stranke\" meni je ovo pish zivi. pored svih onih koljaca i ratnih zlocinaca, zar postoji nesto sto moze narusiti ugled te stranke?
neko je nekog z.a.j.e.b.o.
Najveći ugled SDS je imao kad su mu na čelu bili ratni zločinci,a sad im je SNSD preuzeo i brigu oko istih
Eh dok sam ja bio tog nije bilo....Hajmo svi u glas \"DRUZE TITO MI TI SE KUNEEEEMOO\"
Neću ni pokušati, prihvatit ću tvoj savjet, jer ti to očito znaš po sebi. A ti kad si već krenuo, nastavio s pushionom.
Brate nemoj pusiti toliko,paranoja te lupa
hahahah eh jake stranke sa jakim ekxtremistima i tradicijom budala hahahahhaha ja svakakvi budalcina luta u nasem prostoru u nasem okruzenju hahahha
Ugled SDS-a? To je kako kad bi reketaš Zlajoglu i mesar Lijanovićoglu koji kupuje glasove po 100 KM rekli da im je neko narušio ugled!
Dan zalosti treba proglasiti !!!!!!! Je6e mi se za andjelicem i sds-om ma ko da je on