Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavlja se mrtva trka između SDP-a i DF-a ko će prije ostati bez kompletnog članstva...
@Identolog Pa jel bolje da se rješavaju lošeg kadra ili da ko sda imaju pola članstva u pritvoru kojima je "montiran" proces?
@RagibUzoriti O "lošem kadru" sam govorio i ja, dobri kadar i SDP i DF kriju vjerovatno zbog urođene skromnosti.
Pazi ti koalicije, izetvegoviceva, abdiceca, komsiceva i fahrina stranka. Daseubijes
Abdicevi laburisti nisu dio skupstinske vecine na USKa..
Politicar kojeg je narod birao a na osnovu nekakve platforme za koju se deklarativno zalagao a kad je izabran poceo je da radi onako kako njemu odgovara je lazljiv i korumpiran. Kao minimu stranka treba da ga izbrise za sva vremena iz svog clanstva. Biraci bi trebali dobro razmisliti da li da glasaju za takve osobe na sljedecim izborima. Zamislite jednu fudbalsku ekipu u kojoj jedan vas suigrac igra protiv svoje ekipe. Kakav je to drug i suigrac?
cazinska seljacina
MA ISKLJUCI SEBE NERMINE IZ POLITIKE
para vrti gdje burgija neće
Bogami hazreti BAkir ne isključuje ! Podijeli stranku na tri razreda : SDA-lijevi , SDA-centar i SDA -Iranci. I fino svako u svom razredu, što kaže Osmanović ko svugdje u svijetu. Koja god opcija zafali biračima, SDA je ima spremnu, lijevu , cernar desnu. Samo da se razumijemo lijeva SDa je ultrakonzervativna, Centar su fašisti a desno po SDA tabijatu su anamo oni. Eto u tome je tajna opstanka SDA ! Stranka Dozlaboga Aktuelna !
Ne moze se SDP oprati za jos barem 20 godina. SDA jeste sljam, cast pojedincima. SDP je postao isto jer je radio kao i SDA kada im je ukazano povjerenje od naroda.
ne zna se ko je gori sda ili sdp cc
sda
Isključen je jer se nije priklonio osuđenom kriminalcu Rifetu Hozanoviću šefu A-SDA koji je pokrao Merhamet.