Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA kao i obično samo ppostavlja pitanja. Problem je u tome što oni nemaju adekvatan odgovor ni na jedno pitanje koje im se postavilo počev od upotrebe Bosanskog jezika na cijeloj teritoriji BIH, uloge pojedinaca u Berlinskoj brigadi u periodu 92-95, porijekla imovine, uloge pojedinaca u državnim preduzećima,.....itd.
@Posljednji Mohikanac I da ne zaboravim kako objasniti majorizaciju sopstvenog naroda.
@Posljednji Mohikanac Kako nemaju odgovora, pa pitaj bilo kojeg SDA-ovca kako da klepis desetak miliona iz drzavne kese i dobit ces sve odgovore kako i na koji nacin, nema im ravnih. Kakav bosanski j, pa nije to njihova duznost,jok, pa vidis da se kite i presudom za nanu Orlovic iako joj nikada nisu pomogli jos je nagovarali da proda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto je SDA postavila Gurbeta za savjetnika fadila, Osmica direktor bez diplome, SDA postavila Dodikove i Coviceve u dom naroda pa sada pusite, SDA unistila Rudnike pa cak i rudari strajkuju, gdje su pare od akciza SDA-ovci milijarde, gdje je HE Vranduk, gdje je Blok 7, SDA je unistila i blokirala sve u drzavi je paralizovano zbog SDA i vasih kleptomankih navika. SDA najvece zlo za bosnjake!!!
Jel to kaze i onaj sto je zgazio covjeka,a da nije odgovarao..
dje je optuznica protiv tebe za ubistvo coeka autom, sto nema postupka?
Ovaj momak je zalutao u lopovskoj SDA. Mislim da je jako pametan.
Hajde ba, pa Konakovic makar nije zgazio i ubio nijednog gradjanina sto npr doticni moralista jeste bez ikakvih sankcija. A drugo, pa zar ima ijedan SDA-ovac da smije progovoriti o nekim ''nenamjensjim'' utroskom novca iz budzeta ako znamo sta i koliko su nakrali. Problem vam je sto Dino objavio koliko miliona klepi SDA i fadil samo preko Gasa i toplana i jos mnogo toga. MRS
Bice da je ispravno "Narod i nepravda " bitno je da on ode kod Hadzifejzovica da se ispovijedi .
Odgovor najgore ikada Vlade stiže: ''mi smo najbolja nova Vlada KS, a SDA je najgora! Vjerujte jer mi to kažemo!''
@ErdoUkmetiteljVlaha -'''#
rezultat Općine Novi Grad... usporedbe radi Stari Grad je za period 2012-2016 dobio od Kantona Sarajevo 3.6 miliona sredstava a Novi Grad je dobio 40.6 miliona ,lako je kada ne znaš gdje da trosis praviti a kočiti one koji nisu SDA. SDA ugrožava 55.000 ljudi i odbaci ih jer nacelnik nije iz njihove sekte
Rece Konakovic u prosli petak da ce potpuno raskrinkati stranku SDA...Postaviti pitanje na sjednici Doma naroda o klinickom centru i tako...Uglavnom, nista od toga ne desi. Nesto se predomislio....
Ouuuuuuu, kakav udar!
Ma možete mu se samo sageti..onoliko hrabrosti u životu vidio nisam, njega ne možete kupiti a imate milione, niti ga mozete uplasiti a imate sve kriminalce u stranci!
Rumenige ...dedu si ubio ..mlatiš ženu ...varaš ženu ...varaš narod ,bespravno gradiš IX transferzalu ...ima toga još al da ne duljim ..