Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obicno klix u ovo vrijeme objavljuje postove vezane za filmsku industriju tako da su me malo iznenadili, simpatican clanak zaista. P.S. Cudi me da nisu objavili info da su izgleda identifikovali ubice sarajevskih policajaca.
Previše su zauzeti ratovanjem i Dodikom, razumij ih
Ne bi ni ovo objavili da nisu skinuli temu s hrvatskih portala
Ima i ona crkva u Snijeznici nekad viri iz jezera... i nje se sjete ponekad srbi kad zatreba ko i ove dzamije.
Nista tu cudno nema, uvijek su se rusile dzamije, mezarja i bosnjacke kuce da bi se gradilo a glupe balje i dan danas najviše trube o titi a najvise je nama prisjelo od njeg. Bosnjaci su najvise zrtvovali za bratstvo i jedinstvo i na kraju su najkrvavije i prosli. Najgore sto ni poslije toga dosta ih nije pameti doslo.
Prozor je uvijek bio Bošnjački i opet će biti ako Bog da-----------
Tito iselio Hrvate i iz Rame i Ostrozca ovim potapanjima sve planski
Zlotvor,diktator Tito nije dao ni groblja ekshumirati,i danas hiljade mrtvih leže u blatu ispod Ramskog i Jablaničkog jezera.
E cuj zlotvor, pas ti mater yebbo seljacko usta6qu!!! Da vas je Bogdom vise tjerao bilo bi manje danas zla nacionalizma i sovinizma u cemu ste vi Hrvati sampioni
Drugi bi od ovog napravili turističku atrakciju, a mi bi plaćali da se slikamo i objavimo. Ali naše je sve bezveze. Bolje da pričamo o ratu, zakonu i blokiraju
To ti je ono kad okupator i vlast o narodu i zemlji misle isto - izrabljivački odnos prema prirodi bez imalo domaćinskog odnosa.
Ima li reporter da prodje kroz arhive vecih HE i procita koje je stanovnistvo mahom pogodjeno sa ovakvim projektima? Za EX-YU je vjerovatno trebalo HE ali mislmi da je kapacitet u BiH daleko iznad onog sto treba i da male centrale uopste nisu potrebne sa obzirom da je sve manje stanovistva(realnost). Ako se izvozi onda bi trebalo da se to pokazuje u stanju u drzavi al to vjerovatno puni stranacke dzepove
Забраните ложење угља у индивидуалним ложиштима без филтера, забраните пушење унзатвореним просторима! Уведите законски обавезно раздвајање отпада и рециклажу!
doslo je vrijeme da se stvari sa tavana skinu, ociste i stave pod kauc
Pa ti to dijete nađe i izađe ti slika uplakane žene na Klixu. Liječi se
jel smrdoTito barem napravio novu dzamiju umjesto ove... il mu je bilo gust sto je ovo uradio... zar se nije moglo izmjestiti muslimansko groblje.
Kako bih se rado mjenjao i živio u ova doba
SvKakve Seljadije i po ovim komentarima na Klixu, sve je ovo otislo u Quratz
kad je malo bolje pregledaju vidjece da je to ustvari crkva pretvorena u dzamiju
Opet se Bosnjo kune u Tita,poiminje se u nosoj historiji kao velikan,veliki vodja...a ne zna da je taj isti tito ,sve cetnike Istocne Bosne I Sandjaka ,koljace I silovatelje u JNA,velikodusno primio.
Velikan nego šta. Ne prdi.
2022g. kada bude Kiron u Ovnu a Mars u Jarcu dva mala zla carstva, Beosima i Zagasaki sklopit ce pakt i zapocet ce krvavi pohod na drevnu zmajevu planinu. Zelece njeno blago. Preci ce zle horde dve uklete zelene reke, jedna na istoku a druga na jugu. Ohrabreni brojnoscu unistavat ce sve pred sobom ne stedeci nikoga. Nemilosrdno ce ubijati zene i decu, paliti i rusiti sve do cega dodju....
Kad pomisle sotonini sinovi da su pobedili, pred njiovim ocima otvorit ce se planina. Iz nje ce izici strasna zelena zver i njena osvetnicka deca. Nadirace sa svih strana. Medju hordama Beosime i Zagasakija zavladace panika i strah. Zlikovci ce bezati glavom bez obzira, umirat ce u teskim mukama i niko se nece vratiti ziv. Zagasaki i Beosima ce nestati sprzeni ognjem sa neba a od dva carstva ce ostati samo dve udubljene smedje fleke gde ce se nastaniti gusteri i zabe.