Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ovakve priče, imaju šmek prošlog vremena.Ti majstori su uvijek nasmijani, smireni, dobronamjerni.
Mile Dodik HVALA! :-)
I ja nosim obuću obućarima kad god mogu. :)
Pašo je najbolji u Zenici. Za par maraka uradi prepravku.
Pašan legenda....dobar čovijek i extra majstor....koliko sam samo puta nosio obucu na popravku....cak bolje od njega dodju nego iz radnje nove.....
brao majstore!
Iz zeničkog zatvora izlaze unikati.
Velika je razlika izmedju rucno pravljene obuce i kineske obuce koji mi masovno kupujemo,ne bi li ustedili.Treba cuvati stare zanate,koji polako odumiru.
Pasan legenda
pašan istinska legenda, dobri duh babine rijeke. dosta puta me je izvadio, da produzi vijek obuci koja je realno za otpis.
gdje mu se tacno nalazi radnja?
Dolazi 3. Radujmo se.
Svaka cast ovo treba podrzavati, a ne ovu turbo folk modu nametnutu nego ovo iskonsko .. Al na zalost to je praksa u BiH, jos malo i carsiju ce unistiti kinezi,turci i armani ....