Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponizni put mira, skrpite snage i produzite zvornik bijeljina itd... ne znam sto ste ponizni i usrani da ponosno prodjete kroz rs nego zaobilazite putanju....... jadni bosnjo...... Hrvati kroz cijeli rs pretrce do srebrenice a vi se usrali... lezi kucj spavaj mani se supljaka
Podržavam ! Da se nikad ne zaboravi sta su htjeli .mogli. i planirali bezdusnici.Na civile svim raspolozivim oruzjem.
Samo Hrvati i Bošnjaci u maršu mira?
Zajedno ste bili u Velikom rat, u Drugom svetskom, u zadnjem. Uvek na strani zla. I sad trcite ka zlu.
@BudistickaMonarhijaa Prodali bi i veru i naciju samo da se dohvatite u kolo sa zlom koje unistava sve one kojim se ne priklone ili im ne daju bogatsvo koje imaju. Mislite da cete se okoristiti, da cete dobiti nesto sto vam ne pripada samo zato sto trcite zlu. Samo u jednom veku ste to tri puta uradili. Sad ti mene ubedjujes u nesto sto nema veze sa mozgom. Malo smo naivni?
@BudistickaMonarhijaa ti i dalje ne razumijes? Nismo mi Bosnjaci, jer smo muslimani, debilcino raspala! I da predjemo na hriscanstvo mi bi opet bili Bosnjaci, a ne Srbi, klosaru.