Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ladno su sve zakuhali a sad profitiraju od korone. Ko zna koliko su respiratora prodali u svijetu ako smo mi 100 kupili...
@ForceIndia871919 da nisu prodali rekli bi gledaj gamadi imaju a ne daju
gledam ispred zgrade parkovi puni djeca jedno na drugome , mame na klupama ,niko nema maskice...zlu ne trebalo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakva zajebancija i samopromocija nesposobnog Fadila, cuj docekao kao da je delegacija neke zemlje, zamislite da premijer Austrije ili Njemacke docekuje 80 kupljenih respiratora I TO KUPLJENIH NOVCEM GRADJANA PORESKIH OBVEZNIKA
Premijeru, Vlada kupila parama poreznih obveznika. Kako gospodarite, ne moze vam biti prihodi poreznih obveznika Njemacke. Ne zaboravite da ste onima koji posteno placaju porez, za vase javaslucenje, skoro polomili kicmu.
oprano 10 miliona da valja
Opet ukrali.ACM 812 vent. respirator košta 40.108,oo USD dolara po kursu 1,81 je 72.595,48km po jednom respiratoru puta 100 komada je 7.259.548. Oni platili 10,5 miliona, razlika ocigledna od 3.340.500,oo .Još ako su našli jeftinije za par hiljada dolara pa kolicinski popust ispade da su podebljali duplo cijenu..
Vrati to nazad, premijeru!!!
Ova se FlyBosnia bas pokazala korisnom i za oba entiteta u BiH, i cak za CG kad im je dopremila pomoc. Svaka cast, iako je privatna kompanija :)
Ne treba nam to Kinesko smećwe,nek daju Srbiji.
stizu respiratori ,a ukidaju se mjere zabrane....kakvo pranje para i mozgova
Treba te respiratore dobro dezinfikovat. Srbiji kada su poslali pomoc uduplao im se broj zarazenih
nije nikad nista ni postojalo al et... samo lova u opticaju
Nastavlja se lopovluk za lopovlukom. Svi kažu da je cijena respiratora između 50 i 80 hiljada KM. Ovi se dobro ugradili. Kod njih cijena 125 tisućica.
Došli respiratori...samo se to čekalo da nas puste s lanca...
Virus = Krediti = Respiratori = Vakcine= Biznis
Bemti, mi i respiratore docekujemo. Hajd mogu skontati kad je neka pomoc, pa u cilju zahvale neko to doceka i uslika se. Kod nas se docekuju i slikaju sa respiratorima koje smo mi platili. Nije Fadil.
A šta bi sa onom firmom iz Gračanice,oni momci sto su napravili respirator zar se nije moglo tu kako pomoci s tim novcem pokrenuti proizvodnju...Najlakše kupiti i uvoziti,tako nam je sve
Gradacac*
U Sarajevu niko ne postuje mjere, vracaj sve dok nije kasno. Treba se jos malo strpiti