Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponesite puške i oslobodite Srebrenicu od genocidnih govana............SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim pripadnicima VRS i svakom ko misli da izdrkotina RS treba postojati
Biti će oko 8000 učesnika,tačno onoliko koliko je stradalo u genocidu...simbolika
Copernicius@ Medjede Bosnjaci su za sada na 33,40% BiH.
Uvijek kazu 5000 a bude 7000. Sto lazu??????
to su procjene, a zbog ramazana ce odustati veliki broj ljudi.
Mars mira, a nose zastave muslimansko-bosnjackih 24% a tek u pozadini zastava BiH.
Zastava sa ljljanima nema nikakve veze sa muslimanima
Copernicus@ Ljiljan se pojavljuje i u grbu dinastije Kotromanića. Uostalom, treba da se ponosimo s ljiljanom zato što smo ga kao znak zadržali historijski dugo od srednjeg vijeka a i zato što imamo jednu vrstu endemskog ljiljana (Bosanski ljiljan).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Besposličari
Magarac
Zamolio bih vas da zatvorite komentare na ovaj članak, jer će se isti vjerovatno koristiti za fašističko iživljavanje nad žrtvama genocida, ali i nad onima koji su preživjeli genocid, kao i nad svim Bošnjacima koji su ikada postojali ili će postojati. Hvala.