Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je pecat ?
Istina je vjerovatno negdje na sredini. Naravno da je bilo nemoguće usvojiti rješenje koje je prihvatljivo samo jednim. Ovim je put ka NATO odblokiran, i oni će se mješati više i imati jaču saradnju nego sa Srbijom, ali ovim nije dobio dodatni zamah taj put, kao kod drugih zemelja u procesu pridruživanja nego je usporen, i sa maglovitom daljom perspektivom.
@JahacMagle2019 Samo hrabro uz NATO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Alexandrica Pandurevic na aparaturi....
Ono sto nije upitno: BiH ce biti (za 10ak godina) clan NATO-a. Ono sto je upitno: Kako ce proces dobivanja puno pravnog clanstva izgledat, koliko ce trajat, ko ce ga osporavat.... ali clanstvo u NATO-u uopce nije upitno. Valjda je to svima jasno.
Sve dok ne kaze Nato da je to ANP, ja znam da ce Degeneric da pjeni ....mala Bosna eto bitna Natou , ali drago mi sto opet SDA pusi .... nisam iz RSa ,ali mrzim lopove iz SDA iz dna duse
Izgleda da samo BiH dozvoljala da se svedno ko iz Nato javlja, tako nešto nema prema drugim državama
😂 Vala i ti bi mogla ovamo u bih da vam pokažu bosanci i hercegovci kako mi to lijepo pripremamo hranu da se vi na jedete :D
Dodo po običaju iskecao tupave Bošnjake
Bošnjaci oduvek sluge konjušari ko Krvati
Nikad se promjena nije desila mirnim putem,pa neće ni u Bosni.Ovi što su nas uzjahali se silaze osim na silu
Reforme su te, da ćete dobiti nove čizme i nove puške i biti poslani u Irak ili Siriju da ratujete protiv vaših sunarodnjaka i zemljaka koji već tamo ratuju, samo sa druge strane. 😀😁hahhaah.
Vlada nam je super transparentna kao KGB i CIA zajedno. Mozda su i oni zmireci potpisali
Evo sad mora NATO reći da je to samo nastavak saradnje a ne zahtjeva za ulazak u NATO savez. Kako to da nam naše stranke samo nešto muljaju i negovore stvarne pojedinosti nego nam samo ispričaju priče i mišljenja.
meni je najipresivnije kako supoliticari i dipolomate sa zapada tako mastoviti da u isto vrijeme nahajcaju i jedan i drugi i treci tzv konstitutivni narod. svi zadovoljni a u isto vrijeme svi nezadovoljni . svi mrze zapad jer ih je zajebo i svi vole zapad jer je zapad zajebo one druge, trece ...majstori su nema sta. ipak su oni bili kolonozatori a okupatori a nikad obrnuto.diplomacija je rodjena tamo a ne ovdje. tamo su cobani a pasnjaci i ovce ovdje
Dokument koji je jučer usvojen u Predsjedništvu BiH pod nazivom "Program reformi BiH" nije Godišnji nacionalni plan (ANP), izjavio ruski ambasador u BiH Petar Ivancov. "Taj dokument nije povezan sa daljnjom integracijom zemlje u NATO. To nije ANP i nije povezan za MAP", rekao je Ivancov za RTRS.
SNSD na aparatima.
@hajvanikus Dokument koji je jučer usvojen u Predsjedništvu BiH pod nazivom "Program reformi BiH" nije Godišnji nacionalni plan (ANP), izjavio ruski ambasador u BiH Petar Ivancov. "Taj dokument nije povezan sa daljnjom integracijom zemlje u NATO. To nije ANP i nije povezan za MAP", rekao je Ivancov za RTRS.
Brate mili,godinu dana nemate vladu i nikog nije briga.Ali zato je glavno pitanje jel map,nije map,kad ce nato kod vas,kad vi kod njega... Ljudi se iseljavaju,koliko fabrika je otvoreno u medjuvremenu? To nije vazno,nego sta je rekao Bakir,a sta Dodik,jel Covic progovorio...
"Što se tiče samog dokumenta, nismo ga još dobili, tako da je preuranjeno davati komentare o njemu" A Sefik kaze da je NATO podrzao Dokument....ko li laze
@Ero79 NATO Predstavnici su zajedno sa ambasodorima kreirali taj dokument i naravno da niži službenici o njemu na znaju još ništa. Nije još došao do njih.