Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ovo nam treba biti top tema, neka se cita neka se vidi sta se radi u bolnici. Boze daj snagu tim roditeljima..
nemam veze sa mostarom ali samo da pojasnim, na klinickim centrima se osim normalnih poroda hospitaliziraju sve visokorizicne trudnoce iz te kao i drugih opcina i normalno je da ima i smrtnih ishoda..i da znate, smrtnost nije veca nego li u evropskim zemljama, imate statistiku procitajte..a o uslovima u kojima rade EU doktori i nasi su razlika nebo_zemlja..
mozda je to tacno....ali u nasoj zemlji jos nikada nijedna zdravstvena ustanova nije preuzela odgovornost ili priznala propust....u tome je razlika
@mirrorce pod pretpostavkom da je ovo propust..a daj mi nadji link gdje je bolnica priznala propust, bilo gdje ? od milion primjera mozes naci par, mozda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Strašno! Ako je hospitalizovana poslije poroda u našim bolnicama u najmanje 50 % slučajeva zaradi jos neku infekciju jer se sve bebe koje nisu u inkubatoru drže u istoj sobi. Užas jedan. Jadni roditelji, treba biti saburli glave i preživjeti to. 9.mjeseci ispod srca raste. Ne daj Bože nikome!
nikada oni nisu krivi.....nikada....zasticeni od svake odgovornosti ko medjedi
Istina nažalost.
strasno....:-(( mozda treba Sebiju poslati u SKB u Mostar da stvari dovede u red.....