Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ce im 3 mjeseca pa povade one ljubavne čarsafe sto mecu po mostovina,tipa ti mene volis ja tebe volim
Ne bi bilo lose da rade na edukaciji ovih novopecenih "sarajlija" iz istocne Bosne da ne bacaju smece u Miljacku. "Gradjani" to sto se fekalije ulijevaju u Miljacku, ne treba da znaci da i vi automatski trebate da bacate svoje smece, ves masine i skoljke od auta u navedenu rijeku.
Naredna 3 mjeseca uklanjanje smeca, pa narednih 9 mjeseci bacanje smeca i tako ukrug. Balkanski mentalitet je cudo jedno.
Pametne bošnje,mislim ove glavešine maloumne,uvedite reciklažu plastike,za 5 dana sve rijeke će bit čiste.Koji smo mi glupani cccccZašto nema željeza u rijekama?.
Što ne očistite dotok od Viječnice pa uzvodno !!
Nije to Miljacka nego otvorena kanalizacija.
Gledaj sto se cisti grad od cuka, smeca pred sff ko vas ne zna. Po zavrsetku istog cuke ce opet raspustiti a ni smeca nece manjkati. Organizujte sff na zimu kad nas smog ubija i truje, tad bi se potrudili i to pitanje da rijese.
ER Project
http://bizreg . pravosudje . ba /pls/apex/f?p=183:22:882385174788178::NO::
Društvo za projektovanje i veletrgovinu elektromaterijala d.o.o. Sarajevo Elektromaterijali u Miljacki? Ah, da, narod je lud k'o struja, svakako... Nije li ono neki premijer Kantona SA bio Mujezinovic, a, gle, direktor ove firme se isto preziva...
Osim ciscenja ovoj rijeci treba mnogo vise, realno da smo u normalnoj drzavi, ovu rijeku bi ta ista drzava ucinila atrakcijom
Bit će lopti i za prodati :D
Sve je to super... Bolje ikad nego nikad, mada se to radi u proljece
od Carsije do Malte haha dokle i jeste grad a ostalo da te Bog sacuva izuzev jos fine raje s Alipasinog, Vojnickog, Dobrinje....ostatka me stid
Vratit Šeheru urabano stanje ! A ne ovako stopa primitivzima, ne kulturne i papanluka u enormno velikom procentu !
@ RAMBO_PALE na aparatima :)) Stani u red , tu ti je mjesto ! :))
@ RAMBO_PALE HAHAHAHAHAHAHHAAH , da si na rakiji kako pricas , nebi bio ovdje na portalu , vec u kafani ! Kvazi boem :/
sta je falilo da su s biroa skinuli ljude i dali im plate bar za ta 3 mj ... vise bi ustedili ali ovako pranje para preko miljacke ...
Bilo bi fenomenalno kada bi se sredila Miljacka, al ono kako treba, sa najvišim ekološkim standardima, pa na Bembaši napraviti neku mini plažu. :-)
Mozete vi povecati ekoloski nivo cistoce, dok se ekoloski ne osvijeste iz ruralnih sredina dzaba ciscenje i trosak...prolazi preko mosta nece papir da baci u kantu,pa pravac miljacka..
Dobre kazne, vidio bi jako bi prestali.
Djaba se uklanjaju kad budale bacaju nove. Uvest kaznu 1.000 km ko baci, pa bacaj onda.