Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra inicijativa,nadam se i dobar posao. više ovakvih akcija i više sudionika!
"Akciji su prisustvovali i predsjednici Hrvatskog ronilačkog saveza, Ronilački savez Herceg-Bosne" Ne može smeće očistit smeće. Do jučer nas je klix bombardovao aktivnostima HPD Rama(hrvatskog planinskog društva), a sad je prešao i na hrvatski i tuđmansko-bobanovsko-prlićevski prefiks. Čemu promocija antidržavnih udruženja, tačnije hrvatskih? Je li možda zato što su vlasnici portala klix.hr hrvati?
Dosta nacista iz zapadne Hercegovine, Bobanovaca i Tudmanovaca dolazi na Klix i cita ovdje. Da ne bi Poskok i Pincom citali. I tacno je sto kazes ne moze smece ocistiti smece. A ta kojekakva udruzenja su uglavnom masine za pranje novca Draganu Covicu. Pa poznato je da je Borjana Kristo iz HDZ-a u periodu dok je obnasala funkciju Predsjednika Federacije BiH od 2006 do 2010 davala novac Ustaskom nacisti Leu Plockinicu za njegovu ustasko-nacisticku organizaciju Croatia Libertas. Izmedju ostalog, nacista Plockinic je pocetkom 2009 u doba kada je Izrael bombardovao Gazu i palestinske civile, da ce nekakvi HVO bojovnici otici da ratuju za Izrael kako bi ovi svojim lobijima u Americi pomogli da se ozivi HZ HB i oni da se otcjepe. Nikada SIPA nije procesuirala tog nacistu za sirenje medjunacionalne i medjuvjerske mrznje, ksenofoba, ljubitelja Ante Pavelica i Adolfa Hitlera.
Ti si malo izgubljen u vremenu i prostoru. Hrvati su konstitutivan narod i nesto sto je hrvatsko ne moze nikako biti "antidrzavno" u BiH.
Svaka cast, koja inicijativa. Skidam kapu za ovo.
Smeće kroz vijekove... Ima tamo svega.
Sve pohvale; svaka cast ... Ipak ima i pozitivnih vijesti; tu i tamo ...