Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Konjičani!
neka vas sreca prati na all\'ahovom putu
Dzaba odajete pocast z.r.t.v.a.m.a S.r.e.b.r.e.n.i.c.e i sam vam A.ll.a.h zna da ste ih pola vi p.o.u.b.ij.a.l.i!! ZATO, BEZ PATETIKE, MOLICU !
srbi s_m_r_d_e.. ps. smrbadije ne koristite moj nick mamu vam j.e.b.e.m! :-)
\'nije ti ovo nikakva selam BIH\' - eno ti Smrdije, tamo niko ne naziva selam (mir), idi pa uživaj, jadu jadni iskompleksirani
postedite i vi nas patetike u Stocu i Mostaru i od.je.bi.te
Ovi što prigovaraju za Hrvate na području Općine Konjic, da im odgovorim iz \"prve ruke\"....lijepo su vam obnovljene sve kuće, osim onih nekoliko u Trusini namjenjenih da FTV ima šta snimiti kad dođe. A šta ste vi uradili? Zaključali ste ih i vratili se u Hercegovinu. Da je vama stalo, ne bi potpuno obnovljena Kostajnica umjesto 1500 imala 8 stanovnika, zato nas poštedi patetike.
SVAKA POHVALA MOMCI ... DA SE 11.07. NIKADA NE ZABORAVI.
U Konjicu se svih 99% Muslimana i 1% ostalih medjusobno pomazu !!!
u Konjicu se svi zajdeno druze i pomazu jedni drugima,ako ne vjerujete dođi te pa se uvjerite ili se malo raspitajte ako ne znate nista o Konjicu i narodu u njemu. pozdrav
ja sam bosanac i hercegovac. ja gledam covjeka, ne gledam u sta vjeruje. ne vjerujem u boga. zivjela slobodna BIH..da, ali ne onakva kakvu je vi zamisljate bolesni umovi.
Svako ko je glasao za nezavisnu BiH je nacionalista, biti nacionalista je dobra stvar, a Smrdi su ovdje OKUPATORI. Al haj ti to tiitinim jugo-musli-šnjacima objasni... VIVA BOSNA LIBRE!
e vidis o ovome ja pricam. nije ti ovo nikakva selam BIH..ovdje svi zivimo prijatelju. ovakvi su u konjicu rijetki
Neka Vam je sretno i hajirli...Konjic bio i ostao \"MULTIETNICKI GRAD\"...Pozdrav svim Konjicanima sirom svijeta !
SVAKA CAST BRACO,OVAKO TREBA IZ SVIH GRADOVA JEDINE NAM I VOLJENE SELAM BOSNE I HERCEGOVINE.SELAM SVIM MUSLIMANIMA
Konjic je vjerovatno jedini grad dje su sve vjere kao jedna.Nacionalizam se ne osjeca ni na tren.svaka cast konjicani,samo naprijed..uz vas je citava bosna!
nisi klinac, ali si dijasporac, koji sa sigurne razdaljine prosipa pamet, kao i vecina na ovom forumu. pa evo ti dokaza, ne trebam ti ja govoriti, samo procitaj ime ovog momka sa slike, ima u tekstu ;)