Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li stid Fadila i Vladu FBiH? Žalosno... Nula direktno nabavljenih vakcina. Gdje SDA vlada, tu napretka nema!
Ne vlada SDA vec i u znacajnoj mjeri HDZ.Od Cerkeza,Gudeljevic,pehara pa jelke ministrice finansija.Ali mi smo politicki nepismen naror
Jedna doza placena 46 KM bez PDV-a, dok se u Federaciji feninzi broje u svakoj nabavci. Gdje ste sad satro objektivni novinari ? Evo vidimo da botovi "Trojke" vec hvale genocidnu tvorevinu za sklopljeni posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala Bogu dragom kad su pocele stizati vakcine, pa neka su i za RS. Ovo kazem iskreno. Nije ni bitno je li se placaju od entiteta, drzave ili su dobijene diplomatskim kanalima. Zdravlje ljudi na prvom mjestu.
Jel vam sad jasno bagro da nema veze prica da se vakcine ugovaraju samo sa drzavama. Eto rs nije drzava pa nabavi direktno za pare vakcine.
Kina ne vakcinise svoje stanovnisto sa ovim sranjem a salju nama da se vakcinisemo koji vic...
Ajd vi sto minuse derete daj podatak gdje oni vakcinisu? Izrael prvi Usa druga gdje je kina? Daj podatak?
De jedan komentar opravdanja napisi?
Je li moglo stati u jedan avion?
kakve su to malverzacije da vakcina koja kosta 10 do max 20 eur. na nasim prostorima bude placena preko 90 maraka ili vise od 45 eur. opet narod pusi a pola para Dodovci uzese
Troskovi transporta???
I Forto i jadovi imaju obraza da se pojave na tvu. Jad i bijeda. Sramota me njihove sramote.
kakve veze ima Forto sa nabavljanjem vakcine
Otkupljujemo stare vakcine, ves masine, vese, stare radijatore...
a jel popravljate kisobrane..imam jedan stari al se pokvario
Fadil je zatamnio ovu vijest
Hadžiface na aparatima!
Koliko li ce ih samo doc do nas...
Djelotvornost 50,4 posto. Da bi se uopste raspravljalo o korisnosti vakcine trebal da bude preko 50 posto. U orevodu smece od vakcine. Meni nije jasno konce se bosti ovim al ja prvi ne bih sebe dovodio u laznu sigurnost. Nego kad ce pfiser u bosnu?
Jedna doza placena 46 KM bez PDV-a, dok se u Federaciji feninzi broje u svakoj nabavci. Gdje ste sad satro objektivni novinari ? Evo vidimo da botovi "Trojke" vec hvale genocidnu tvorevinu za sklopljeni posao.
Odjednom sam dobio 15 minusa, samo što sam refresh stranicu. Klix dakle lobira za Pfizer. Vakcina vas neće napraviti besmrtnim, bilo koja. I od Pfizera se umire.
doleti sadako, doleti.
DOK JE TITO BIO ŽIV.....ZA 1.MAJ SU SE JANJCI OKRETALI NA SVAKOM ČOŠKU I SLAVILO SE,A DANAS SMO ISPROSILI OD KINEZA VAKCINE,DA SLAVIMO 1.MAJ SA VAKCINAMA.....PA AFERIM NARODE--NEKA JE SA SREĆOM