Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod mojih drugova ovoga nema(narocito ne politike neke glasanja i to)....roditelji na drzavnim sisama, ili imaju svoje firme, a oni kad izraze zelju da rade zaposle se kod svojih roditelja u firmi ili im roditelji finansiraju vlastiti obrt. Nema nista posao.ba oglasi za posao, ili SZKS,nsita to, znau da tu samo najgore dolazi.
Koja glupost cuj ne stranacka a uspjeh joj sto je nategla za ove druge ... Vi bi jedino se mogli hvaliti i uspjeh napraviti da je dosta naroda izaslo pa eto objasnili ste narodu da im je to duznost.. Ovako ste sam jedna obicna bagra koja za pare rade .. Da ne bude zablude da sam neki sda , hrvat sam ali supljake ne volim
Kako moze biti nestranacka i podrzavati samo opoziciju? Valjda treba izlaznoat pa kaki god građani odlucili.
Nije narod ovo birao kao ni predhodne, pitaju se eu i ameri ko ide a ko ne u vlast. Glasači i navijači su samo ovce za šišanje.
jah, Amerima je od krucijalne vaznosti ko ce biti nacelnik Banovica....
Ljudi dragi moji dobri bošnjani a i takođe komšije hrvati i srbi. ZAR VI MISLITE DOISTA DA JE OVO PROMJENA? JEST , NEMA SUMNJE ALI NA GORE. Ovi prije su većinu pokrali davno i zadnje vrijeme kraduckali a ovi novi tek kreću sada da hapaju. New age hamziga hop .
Trebali ste opet s Elmom pričat 😜😍
Nestranačka???Trud da mladi izađu i glasaju za opoziciju?Nek bude bolje,volim ovu državu i naš narod,al Boga mi teško..A voljela bih da nisam upravu.
Prilika se pruži svakome, tako je ove godine za četvorku ispalo. Sretan rad želim od srca i ne idite stranputicom kao prethodnici... Kažu ako hoćeš pravo da upoznaš čovjeka, daj mu moć i vladavinu... Nadam se da nas nećete iznevjeriti!
Hmm, nestrancka organizacija, pozdravlja promjene, ok?! Ali, zat nine logicnije da ste neutralni a podrzali izlazak mladih na glasanje. Hmm, mozda bi se ja ipak trebao baviti krampom i lopatom.
Svugdje u normalnom svijetu kad jednu politiku ne ide druga dođe i pokuša da nešto promijeni, samo kod nas kad se desi neka promjena koja je vrijedna pažnje ovi što gube počnu da prijete. Pa ničija nije vječna, dokažite da i vi možete bolje pa ko zna za koju godinu možda se i vratite.
Pokazite da mozete bolje od nas,sretno četvorka od SDAovca