Kako je uništeno 20 miliona dolara
0
Iz Jugoslavije je ostao stan u N. Yorku, kome će pripasti?
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbija je ulagala u ovaj stan ko u jugoslaviju sto je, a ukrasti ce najvise.. treba ih tuziti i traziti ostetu, jer da su stan cuvali bio bi i 50 miliona vrijedan.
Ma najbolje daj te ga kosovu da se neljutite jer ce opet rat nastati zbog je*e*o*g stana
Ev ja cu im napisati punomoc kod notara....to je stan NASIH RODITELJA!!!!
neka ga daju na nagradnoj igri nekom obicnom covjeku iz 6 bivsih republika
to sam ja stan uzeo za k-u-RA--ve da dovodim,a Jovanki sam govorio da je to za ove naše ambasadore...j-b-g,kad je p-a-g-l-u ko noć
ŠNJOBO DISMR i kao takav ne može ni da uđe u naš stan da ga ne bi usm-rd-io
Mi cemo dobit špajz :-)
dati ga fbih.
Dajte meni da riješim stambeno pitanje u NYC. :)
Pisam vam se na stan. Ljudi ginuli, a oni seru oko imovine.
Moze li se otkupit certifikatima?
čuj srbija plaćala 12.300 dolara mjesečno za održavanje stana a isti je u fazi raspada. treba ih tužiti za pružanje lažnih informacija.
morel se to otkupit za certifikate. ja sam gonio svoju djecu u sarajvo pa im za certifikate kupio stanove u centu centrova.
Stan ima 6 soba. Svaka država može dobiti po sobu sada :-) bar će u New Yorku morati biti cimeri ako nmg biti komsije na Balkanu.
Tito ustajjj. hebo ga alija
Lazu! Nije ulozeno ni dinar! Ja cu preuzeti troskove renoviranja i onda cemo ga prodati i napraviti dernek u Saraju.....za raju!
Civsa none im pil