Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbjegli django.
Hahahah fakinu
hah oplakah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jarane kad je poljak vidio kakvo nam je stanje u medicinskoj ustanovi pobjego glavom bez obzira.
Objekti slicne namjene bi trebali biti 24/7 pod policijskim nadzorom. Ako svi silni politicari (koji su totalno nevazni za nase zivote) mogu imati policijsku zastitu, zasto izolatorij nema slicno?
Run Forest run!
Ovo govori o “kvalitetu smještaja” u izolatoriju :)...Sebija pa bježe ti i pacjenti ali dobro njih nećeš trebati da tjeraš kao nepodobne doktore
Klix brise komentare koji im ne odgovaraju
pa vidio čovjek šta mi zovemo izolacijom i...
dajte sliku objavite ime pa ko ga vidi da prijavi levat je terorista koji zeli da siri virus
Nije on pobjego od Corone vec od direktorice UKCSA hahahahah
ma treba sve cipovati.eh zbog ovakvih budala i treba da cipuju. odmah znas gdje je i sta radi.
Poderat ga ko vola
hahaha, koji kralj !!! najluđi su mi ovi zaraženi kad pobjegnu iz izolacije 😄😅 bježi, majstore, samo idi negdje u divljinu, dalje od civilizacije !!
Šteta što nisu donijeli zakon za zaražene prisilna hospitalizacija šta će on kaže neće da leži i ode
Pobjego od Sebije
Tuga i žalost a inače su kod nas velika večina ovako važnih objekata u BiH, napravljene navrat nanos bez plana, izolatorij kao odmaralište, ko je sad kriv, što je pobjegna bolesna osoba, dokaz da je zdravstveni sistem dotakao dno dna i treba temeljita čiška od glave do pete
Ako je zaražen koronom objavite identitet javno,i nećete morati vi da ga tražite narod će vam ga isporučiti u roku dva sata,svugdje u svijetu isto samo brojke govore dajte imena da se zna ko je zaražen,jer ja lično još nikog ne poznajem a svaki dan sam od Italije do Hrvatske i Slovenije za volanom, IMENA gospodo IMENA.
Cudi me