Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iole normalnom covjeku bi bio kompliment da ga iskljuce iz ove sranke! 😂
SEX 5 PUTA MJESECNO U KUCNOJ VARIJANTI UZ UZIVANJEE .
Valjda nisu Nacionalisti i Separatisti pa to ne odgovara stranci...
U suru mumine.
30 godina Dodik, Čović i Izetbegović brane svaki svoj narod od druga dva. U tom vremenu, oni postaše milioneri, a njihovi glasači postaše najzaostalija nacija sa najnižim životnim standardom u Evropi! Ali kad bi ovce imale čime da misle, ne bi bile ovce!
ovo kao u sportu,davanje zuti i crveni kartona
Bolje da su ovoga sa slike iskljucili doživotno.
Eeee pa ne igraju kako dragi vođa svira😂 Vjerovatno se ljudi opetili.
samo neka se prebace u drugu kamenjarsku stranku, miloradov snsd
Pa nisu sijalica cuj privremeno iskljuceni lol
Nosioce korone izbacivaju iz stranke😂
Jel to kod Duvna bilzu taj tomislavgrad?
pohlepa za foteljama i parama unutarstranacka sve cesce eskalira...to je odlicno
vidiš što su ti europske vrijednosti, nema trajne banane ko na klixu. Trebao bi klix uskladiti pravnu regulativu, pa znate li vi u redakciji koliko je google naloga bezzze napravljeno zbog vas. opalite nas s 7, 15 ili 30 dana , oladimo se i ćeraj dalje.
Ima mnogo talova HDZ-ovaca oko sume i takozvanih Hercegbosanskih suma, kao i cinjenice da HDZ BiH je na Dodikovoj strani kada su u pitanju Srbi u Drvaru koji Hrvatima pisnuti ne daju tamo. Srbi ne daju Hrvatima mnogo da se junace po Drvaru. Zato je HDZ 1990 protiv izdajnicke politike Covica u Kantonu 10
Iako Kanton 10 je gotovo pa etnicki cist hrvatski kanton sa gotovo pa 100% katolickim pukom, Dragan Covic ne moze formirati vlast u Kantonu 10 jer HDZ 1990 od Ilije Cvitanovica ne zeli suradnju sa Covicem. Ima mnogo razloga oko raspodjele fotelja.U Prozoru - Rama, najbogatijoj opcini u FBiH gdje su Hrvati u vecini, HDZ 1990 je na vlasti jer malobrojni Bosnjaci glasaju protiv Covicevog HDZ-a, a u Bosnjacka sela dolazi strujam asfalt, telefon itd
Kako je ovo kršćanski, dali im priliku da se pokaju i nastave slijediti Miletovu pudlicu Драгана Човића.