Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rudnici u FBiH imaju 9 PUTA MANJU PROIZVODNJU po rudaru od rudnika u Poljskoj! Iz prostog razloga jer je previše zaposlenih koji su suvišni.
Dok god se JAVNA PREDUZECA tretiraju kao izborni plijen stranaka na vlasti umjesto JAVNO DOBRO svih gradjana, a samim tim na pozicije menadjmenta postavljaju najveci levati samo zato sto su stranacki uvlakaci mi kao drzava cemo nastavit da tonemo i nema nam spasa. Drzavne firme treba dati u ruke sposobnim, a ne podobnim i onda necemo gledati ove sapunice i medjusobna prebacivanja krivice.
Eto rjesenja neka EP kupuje od stanara i to je to
Koji lazovi..ima sipa da to ispita
...mašina kupljena sredstvima Elektroprivrede BiH 10. jula 2021. godine uništena nesavjesnim rukovanjem. Ja i?
PA ŠTA SE PRAVDATE LOPOVIMA U KREKI. PA KREKA JE JEDNA KRIMINALNA HOBOTNICA GODINAMA. KUPUJETE IM MASINE ONI IH POKVARE. ZATVORITE IM SVE PIPE PARE SVE. VI IM SE PRAVDATE. NEMA PRAVDANJA. MORATE BRZO DJELOVNTI. ISTICE VRIJEME. KREKA SVOK NACIN RADA NECE MJENJATI.
Prinudna uprava visokog predstavnika u EP!
BiH je KORUMPIRANIJA od AFGANISTANA !!!
Ja i? Pa šta da 40.000 ljudi ostane bez posla. Bakir će ih zaposliti. On svake 4 godine zaposli 100.000 ljudi.
Termoelektrane treba sve zatvoriti to je najvece zlo za planetu
Nije mati Admira klela sto se kladio, nego sto se vadio.
Ovima iz javnih preduzeća ništa ne vjerujem !!!
Gasi sve rudnike i okrecite se suncu, vjetru i geotermalnim izvorima energije.
Jest, to je inace bas lako sredit, krenes danas pravit i eto sutra struje na sistemu. Da ne govorim koliko zaista imamo kapaciteta u recimo geotermalnim izvorima.
Itekako imamo. Dosta ima neistrazenih podrucja u kojima bi se trebala naci geotermalna energija. Samo istrazivanja a ne iz supljeg u prazno.
Pola rudnika bice ugaseno do 2025. To je potpisala BiH.