Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jebga druze, trebo si ucit za uciteljicu a ne za asistenta ;)
Sta da Vam kazem? Uciteljica u KS ima prosjecno 1000 KM platu, a ja kao asistent na fakultetu 850 KM. Hvala Bogu pa imam ikakvu kakvo je vrijeme doslo u nas. Nije da se zalim, ali to dovoljno govori o nasoj nauci i koji se podstrek daje buducim generacijama.
sta ba 10 hiljada rade u vladi? koje je vama krac vise? nabijem vam bivsi socijalisticki sistem na krac vise...... treba to skratiti 90%, jbla vas vlada i pokusaji kontrolisanja svega mrtvog i zivog vise
eh taman ja ovo isto krenuo da napišem. \'bem ti novinare kad se petljaju u sve i svašta, a pogotovo u finansije
kakva glupost, 10700 zaposlenih ce u 2011 godini dobiti po 451 KM? dakle po 38 KM mjesecno?