Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je sto se ne pravi razlika izmedu dodjeljivanja sredstava i sto svima ide jednaki procenat.Ovako treba i nastaviti.Puna podrska💪
Vjerske zajednice i treba pomagati i podrzavati.Svaka cast
Da bih im ja qarinu za ublehe koje prosipaju. Bolje da je taj novac dat za neko dijete kojem treba život spasiti. Ili za bilo koju humaniju svrhu. Ovako kao da su pare bačene u Miljacku.
Bitno je medjusobno postovanje i razumjevanje,svih nacija i vjera👍
Evropski Jerusalem, još jednom potvrđeno. Mi smo miran narod samo nek nas komsije ne diraju...
Neka vjere i razlicitosti. Jos vjera u Boga nam je ostala i to nam je glavni pokretac u ovom surovom svijetu i lijek za ranu.
Baš smo zato i nazadni što nam je još vjera u boga ostala. Da se posvetimo stvarnom životu, a ne izmišljenim bajkama krenuli ba i na bolje.
Da su jednoj Vjerskoj Zajednici dali sredstva,bili bi svakakvih prica...ovako Opcina svakoj zajednici dodjeli sredstva i opet belaj . Nije se rodio ,ko je Narodu ugodio!
Naravno da je belaj. Pored toliko bolesne djece oni daju pare na ublehu.
yebbem ti mater lopovsku
Kad nam je najteze svi se nekom svecu ili necemu molimo...tako da nam ovi objekti i institucije trebaju...bar jednom u zivotu pomoc od TE sile trazimo....
od naroda narodu
Lijepo je vidjeti da se obnavljaju i rekonstruišu vjerki objekti kojih je puno u Sarajevu i koji znam da zbog različitosti privlače i veliki broj turista.
Ovo je za svaku pohvalu, podrška za sve bez obzira na vjeru.
bot alert
Svakako da sam za svaku vrstu obnove i razvoja, a pogotov ovo kad vidim, baš lijepo za pročitati da se daju sredstva za obnovu vjerskih objekata različitih religija, da se ne potencira samo jedno. Odlično.
Yebo te vjerski objekat. Bolje da su pare otišle za liječenje nekog bolesnog djeteta.
Svaka čast na ovome, vidi se ko podržava i poštuje različitost.