Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar tako malo za rad u komisijama. Sramota od države za kako mizernu nadoknadu rade tako odgovorni političari. Ja vjerujem da će to Lagumdžija popraviti i ljude adekvatno platiti za njihov rad u komisijama.
Koliko bi se mladih ljudi moglo uposliti za tu svotu novca, koji bi bili uspjesniji radili od ovih. Sramota za sve, koji bez stida uzimaju taj novac. Nivo tih isti je ispod nule.
Hahah ovo je samo sigurica. Pa jos malo korupcije, pih gdje im je kraj. Nova elita.
moramo priznati da su nasi dragi poslanici ipak nadprosjecni u necemu: pohlepi i nesposobnosti! Valjda zato misle da se trebaju dobro nagraditi. Ipak ne moze svako drzavu u ovakvo s.r.a.nj.e dovesti!
za zdravlje im zatrebalo!
citajuci ovo sreza me u stomaku...tek sam se probudio i nemam pravih psovki za opisati trenutno emotivno stanje... ...samo gledajuci onu nekakvu reklamu na tv o Bosni i njenim dobrijem i čestitim ljudima...dodje mi da razbijem tv...pih mi dokazano djeci od usta krademo!
Što Komunisti srezaše javnu potrošnju!!!
joj lego 7.500 KM! odoh malo na kanarska ostrva sa svalerkom. zelim da zahvalim svom stadu ovaca sto su mi omogucili ovakav zivot i zelim im ugodnu ispasu jer njima ne trebaju pare jer se mogu hraniti travom a fala bogu ima trave u nasoj Bosni kolko god pozelis.