Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goni bandu preko izvoraaaaoooooo. Bravo BiH!
@gooUser1584980821 Nigdje ne piše da su Srbi. Šta ste navalili :))))))))))
@MujoNaMotoru hahahahahahahahahahhahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Protjerane sanduaklije a ravnogorci vrse smotru i nikom nista
tjeraj četalje
Kažem vam ja ti ortodoksni teroristi su sada najopasnij. Migranti nisu toliko.
@StaraGarda suljo i hajro iz novog pazara ;) prvo malo prouci pa onda komentarisi to su tvoja islamsko teroristicka braca ;)
@MujoNaMotoru Napuši se, mamu ti je,em
Nosi ghovna napolje !!
Mogli ste ih upitati,koga su se dosli rijesiti?
cuj srbijanac a terorista a migrant i vehabija bih ukinut pod hitno neodrziva drzava
@fbUser1583437699 znaš kako laje ćuko u Federaciji !? vlahvlahvlahvlah.....
Prebacivali migrante preko granice. Naslov je prenapucan.
ajde razumem za krijumcarenje ljudi itd ali povezanost sa terorizmom.gde su to srbi izveli ikada teroristicki napad.mozda se radi o muslimanima iz raske.zna se ko je sklon terorizmu,ko je pucao po usa ambasadi,ubio dva vojnika,policajca u zvorniku.zna se ko je bio preteca isila.oni koji su se postrojavali u alijinu cast.a zadnjih godina imamo osudjene bosnjake za finasiranje terorizma,pa grac,stotine se borilo u isilu.srecom,vecina ih je sehidila i sad uzivaju sa 70 crnookih
@gooUser1586805718 Pa srbijanci/srbi su najveci teroristi.Ubi srbijanac Svedsku ministricu u robnoj kuci ,ubi Ferdinanda,ubijali djecu i nevine ljude po BiH tokom agresije i onda psihopate se pitaju što ih svi mrze
@gooUser1586805718 , Čuj nisu? Od Gavrila, preko Arkana i drugih, sve sami poznat teroristi svjetskog formata.
Hoće li i sandze protjerati, oni su najveći neprijatelji naše djece. Valjaju i bijelo i žuto, kradu, otimaju, reketare.....Odlični uzori, pogotovu kad zene treba degeneciti.... Gdje će veća prijetnja ?
... Rece smrdo iz Mokrog..