Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protjeran 101,a primljeno njih 50 000
Smiješno
U opstini v.ķladusa mjestu vrnograc,desio se napad na policiju od strane migranata koji su im pokusali oteti orizje. I samo zahvaljujuci mjestanima koji su policiji priskocili u pomoc sprenecene su vece poslijedice.prije otprilike mjesec dana nestao je mladic vanes zalic,sumnja se da su ga oteli migranti.zanima me zasto o ovakvim dagadajima nema ni rijeci u medijima i ko zataskava istinu.i za cije interese
Migrant po migrant,101 migrant.
Selmo moras razviti strategiju sigurnosi u ovakvom sistemu nema nam napretka, trazi od Baketa da ti da odrjesene ruke, a ne da sminkate stanje u BiH s nebitnim objavama.
Ovo je jako okrutno prema Selmi 😁
Jesu protjerani kriminalci koji neodgovaraju sistemu?
Njih sexi selmo Uzgaja
A sta cemo sa ostalima ???
Nisu direktno utjecali, ali nasi mladi odlase svakodnevno nece imati ko ostati kad svi odu.
Dolaze novi svaki dan za fensi Selmu
ma ja, a uskoro dolazi nova tura sa duplim brojem
Sta cemo Selmo sa 10ak hiljada ljudi koji nemaju imena i prezimena a setaju nam se drzavom?
pa pa seksi migranti, do novog vidjenja
Kad nova tura migranata stize ???