Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vidimo sad jesu li na ovo spremni srpski predstavnici Dodik i Čović.
Mislim da se ovdje pravi velika pogreska, I da ovo grupiranje ovaca u torove, samo da bi pobjedile opet iste stranke, ce imat katastrofalne posljedice za ovu zemlju. Islamski Srbi, a prije svega oni iz SDA umjesto da su iskoristili ovu situaciju za dogovor sa Dodikom i sa Covicem, i da se u paketu rijesi sve, tad ni oporba, ne bi mogla toliko kocit, oni fingiranim sukobima opet vode ovce u torove, samo da bi opet uzeli vlast. A ovoj zemlji cure svi rokovi. Za par godina nece bit struje
https://saff.ba/zanimljiva-prica-o-primanju-islama-krscanskog-svecenika-iz-endelusa/
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srbi kazu nije sporan zakon sporno je donosenje tj nametanje. Eto vam sad sanse da ga vi usvojite sa ostalim parlamentarcima hajde da vas vidim
https://saff.ba/zanimljiva-prica-o-primanju-islama-krscanskog-svecenika-iz-endelusa/
šahmat za čovića
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mhmmm opa... 😉
Eeee da su euri u pitanju oni bi odmah izglasali novi zakon,sobzirom da nema novaca nista od dogovora za drugi zakon,treba dovest ili pozvat majke Srebrenice da njih čujemo,genocidasi bi da se operu.
Šta hoće bosanski pravoslavci iz tzv RS daBošnjaci kažu da nije bio genocid i da su sami sebe pobili, kao što su više puta pokušavali prikriti svoje zločine. Nije očito problem što je zakon nametnut, nego to šo piše u njemu. Nikad tu crnu mrlju neće skinuti sa sebe, uvijek će ih svijet gledati kroz tu prizmu.
Svjesni težine zločina koj su činili po cijeloj BiH pokušavaju zločine koje su učinili vlastitom narodu pripisati drugima, kao i prikazivati poginule borce tzv.RS civilnim žrtvama rata, nebi li izjednačili zločine. Sami sebe lažu i od laži kreiraju svoju istinu u koju su počeli vjerovati. Stranci su sve snimili, sve je dokumentovano.
Evo neka usvoje, neće biti zakon nametnut. Lažu sami sebe. U čije ime je vojska i policija tzv RS pobila preko 8.000 odraslih muškaraca i djece za dva dana u Srebrenici i preko 12.000 građana Sarajeva među kojima je bio i veliki broj srba i preko 1.600 djece.
Bošnjo shvata da mu zapad nije prijatelj al opet voli on da ga češkaju
Samo vi palte narod !
Hoce biti kad na vrbi rodi grozdje a i inckov zakon prdina bara
Ukopaše se nacionalisti svojom pričom kako je nametnut. Eto vam prilike hahahahahaha
Spremni, daj znak Mile. https://youtu.be/gDpO8hRnNh4
U svakom slucaju vrijeme dobrih namjera kod stranaca je nepovratno proslo.Vrijeme je da se odraste i samostalno prohoda.Do nas je.
A šta sa ovaim i sličnim........ To je bila zvanična propaganda ne rušiti crkve, ali zato protjerati i zatvoriti u logore nemuslimane. Protjerani iz muslimanskih mjesta se nikad nisu vratili. A nakon rata se nastavilo zstrašivanje i ubojstva. Obitelj iz Konjica je mučki ubijena pred Božić.
Zavrnite dotok novca vidjecete odma efekte odma ptistaju na sve bez ikakvi uslova i ucjena.
https://saff.ba/zanimljiva-prica-o-primanju-islama-krscanskog-svecenika-iz-endelusa/
Nema dogovora sa traktoristom Dodikom. On samo razumije jezik sile.