Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lud da dodje u BiH, ovdje je zestoka konkurencija ;-)
Kod nas kad ukrade milion kaže bože što je on sposoban, a kad napraviš saobraćajni prekršaj ganjaju te kvazi sudski policajci koji su te iste poslove dobili bog zna kako i postupaju prema tebi kao da si kriminalac najveći.
EVO NAMA SANADERA ZA NOVOG ČLANA PREDSJEDNIŠTVA
njasre zadnji komnetar. Bosnjak sam ali sto je ovaj \"novinar\" napisao je tako ogavno i providno. Sa-X samo dolijeva ulje na vatru. Hajde ako nista bice komentara.
Sta ce ovdje, imamo mi i svojih lopova-kravatasa za izvozit!
Ivo je gospodin nije klosar ko ovi nasi on se naklepao i podnijo ostavku covjek zasitio se to je posteno ovi nasi krad dok god ih ljudi biraju zato ivo je evuluirao u odnosu na anse politicare
Ovo je još jedan glogov kolac u grudi KrHaDeZe-u Hrrvatske preko kojeg su se obogatili mnogi u Skutoristanu a najviše onih iz Kradeze-a BiH,slična situacija će biti i sa Čovićem i njegovom klikom i oni će doći na red u BiH,mnogi su se već razbježali kao recimo Bender,Ante kung-fu Jelavić....Ovdašnji BH kradeze se pod maskom nacionalnih interesa ustvari samo bori za opstojnost na vlasti.Ova tjeralica sa Sanaderom je vjetar u jedra SDP-u Hrvatske na sledećim izborima.
Svaki drugi hurvat je krimos covjece...zanimljivo sta ih crkva uci
kako to da silajdžić nije negativac dana????Poslije smiješnog (uz to i nepotpisanog) teksta o daytonu u kontekstu silajdžića pa teksta u kojoj se silajdžiću pripisuje tvrdoglavost koja nas je koštala života itd. A zakone koje ometaju normalno funkcioniranje sustava i autora izjave nitko ne komentira.
uskoro zabranjeno pusenje i zenica blues uzivo u zagrebu-pokrovitelj ivo sanader
Kazem ja i Dodiku je ovo pocetak kraja.i svim ostalim \"zastitnicima\" naroda.I Senader je bio jedan od \"zastitnika\".Za svoj dzep.
Idemo dalje...covjek otisao malo dalje. @kljukuša: doslje se istoka - mislis na bosnjake? dosta ih se hvali kako nisu poturceni nego da imaju cisto turske korijene. inace se nadam da je lagumdzija borac za bih slijedeci! lagumdzija borac za bih po mjeri (bosnjackog) covjeka.
Kad bi u BiH kad bi poceli bjezati,ne bi ostao ni jedan politicar !!!!!
Koliko samo prodje zivota jednog obicnog covjeka dok ova bezmoralna djubrad konacno dobije sta zasluzuje. Pa kako je moguce da je normalna stvar da je vlast puna takvih? Izgleda da ni mi nismo bolji, jer ipak mi odlucujemo ko ce nas drzati gladnima.
a šo samo jednog prozivaš?a đe barem po jedan iz SDA,pa silajdžić,pa kakav latin pa kakav došljo sa istoka i slični