Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa Hrvati imaju objektivne medije koji pozivaju na suzivot i pomirenje
Špijunčina, huškač i saradnik ratnog zločinca..
ljudima poput ovoga ne treba dati mjesto u javnim medijima. rata nece biti jer niko vise nije lud da ratuje za interese majmuna poput ovoga. ovo su zadnji trzaji dinosaurusa komunisticke nam proslosti. bude li kakve tajne mobilizacije kod Bosnjaka, Hrvata il Srba, javim blagovremeno na sarajevox forumu. no sikiriki. kad udjemo u EU svi smo na konju.
Pročitaj izvornik pa komenitraj. Ove paušalne osude i kritike su neozbiljne. Zašto bi se okanuo BiH? Čovjek je rođen tu i ima pravo izreći svoje stajalište, pogotovo ako je to ima za cilj ukazivanjem na istinu argumentima. Da on ili bilo tko poziva na sukob, ja bih ga prvi osudio.
XP@sasa naravno, sa tobom se potpuno slazem, da se ja pitam za zlocin bi odgovarao svatko tko ga pocinio, ma makar to bio i moj rodjeni otac, ali nazalost ne pitam se.
pa ko ce ratovati? gospodin lucic bi se trebao baviti analizom stanja u hrvatskoj, bih neka ostavi na miru.
Nitko ozbiljan ne može tvrditi da i Hrvati nisu činili zločine, nažalost. No, tražiti druge da se suoče sa zločinima podrazumijeva i da se svi suoče sa zločinima koji su rađeni, a ne da ih negiraju.
eto sada hrvati nisu klali...oni su bas bili miroljubivi. srecom pa bosnjaci imaju sva prava u stocu, capljini i ostalim hercegovackim vukojebinama. pa vas hercegovca hrvati ne mogu smisliti, zlo im je od vas, a vi umirete ulizujuci im se ko zadnji misevi, fuj... ne znam sto ti pricas, bošnjaci su bili na jadranu u izbjeglistvu, ne u hercegovini, jadran je u drugoj drzavi prema tome tisina i miran budi... srbi su bas pravilno postupili,.... hahahhh
Pa šta čekamo. Mi smo spremni za drugo poluvrijeme.
Svaka cast Srbima pravilno su procjenili muslimane i postupali kako treba sa njima, zato su sada svjetski priznati i imaju svoju RS. Nasi su im slali zene i djecu u jadranske hotele i hranili ih dok su oni klali po nasim selima. Zato nas sada mrze jednako kao i Srbe i zato nas preglasavaju. Srbi znaju sta su muslimani: jednog stavi u vrecu drugog u hotel isto ce te mrziti !!!
\"...Kada su predstavnici Međunarodnog crvenog križa došli u Bugojno krajem rujna 1993. godine i vidjeli kakvo je stanje u tom logoru, izjavljivali su da je to najgori logor koji su vidjeli u Bosni i Hercegovini.\"
Nemaš ti jarane blage veze!
kakav logor u Bugojnu. Ja sam iz Bugojna i ti sto su pobijeni su bili vojnici koji su ubili 42 zena i djeca u Vrbanji u naselju pored Bugojna i kad ih je ARBIH uhvatila normalno im presudila na licu mjesta streljanjem.
Ivo ne dipr
Pusti prazne parole. Razgovaraj argumentirano ;) Mogu li ja reći da je Alija isto imao fašističku politiku kad je imao logor u Bugojnu? Jer je rekao u Velikoj Kladuši \"„građanska republika ili građanski rat“, Jer je podržavao razgovore Arifa Pašalića, Safeta Oručevića i Fatima Leha s Mladićem o „zajedničkom izlasku na Neretvu i do Neuma“ i stvaranju srpsko-muslimanske hercegovačke regije, uz tvrdnju da Muslimani u Mostaru „sa Srbima mogu i hoće da žive, a s Hrvatima ne mogu i neće..... Nije sve tako crno-bijelo
Zna se tko je za \"do Drine\" bio ;) Ja jesam za normalan odnos i sa Bošnjacima i sa Srbima. Moj prvi stav je bio protiv RS-a, ali aktualna politika u Federaciji koja negira volju Hrvata (neki čak i negeraju da ima Hrvata) je gurnula Hrvate Dodiku jer je jasno da sami ne možemo. Žalosno što je do toga došlo ali sad je to tako i što je najbolje mislim da je to u ovoj situaciji dobro. Nisam nikakav radikal ali se ne mogu i ne želim pomiriti s činjenicom da netko ne poštuje izbornu volju moga naroda (ma koja stranka/stranke) to bila/e. Ne mogu i ne želim se pomiriti s time da mi netko govori da je 5 trećina od 17. Sve to samo gura Hrvate da opet glasuju za HDZ, čak i mene koji sam njihov kritičar. Drugim riječima, nije dobro i priželjukem da se ovo stanje normalizira da se uvažavamo i poštujemo sa svim našim razlikama i svima našim sličnostima pa da možemo normalno izgrađivati ekonomiju naše države. Ako SDP-SDA ovako nastave, neće to još biti na tom tonu. Nažalost.
Ovaj jos uvijek se nada i zivi pod tudjmanovom fasistickom ideologijom.... covijek totalno puko. Mora da je profitirao iz rata pa mu se osladilo.