Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojjj mozgova da predlože Ivicu Šarića koji već obnaša funkciju ministra. Je li moguće da niko drugi nema. Skoči mi pritisak kad ovo pročitam, koji mozgovi.
e pa ne mogu da vjerujem koliko ljudi opstruiraju
Nedaju da tamo pisem, pa cu ovdje reci, Obiljezen pesah efendije sjede za stolom na kojem je posluzen vranac, ne znam koji ste k.u.r.a.c isli kod zidova ako nista na ovaj nacin ce vas omalovazavati, zidov je to pogan.
Kad vidim svu ovu ironiju tzv. grada Sarajeva, pitam se samo: Kad ce Turcin biti gradonacelnik Minhena??? Pa u Minehnu ima vise Turaka nego i Srba i Hrvata u Sarajevu. Moj odgovor: Nece nikad, jer se u Minhenu zna ko vlada gradom i ko postavlja gradonacelnika. Samo u Sarajevu moze apsolutna manjina da vlada, jer Rarajlije MORES J.E.B.A.T, JER ONI NE ZNAJU ZA DRUGO.
nebitno koje je nacije samo da je sarajlija i da nije neuki primitivac
E jesu napravili cirkus oko ovog izbora, pa papu odabrali za dva-tri dana, a za ovo vise nemam rijeci...
DEMOKRATSKI FRONT - NOVA STRANKA, NA F- BOOKU. POGLEDAJTE! Preko 20000 klikova za 24 sata.
hahahaha jojjj kako bi volio da hoce biti ovaj iz SDA da oni vec imaju predsjedavajuceg DELALICA i jos kad bi gradonacelnika pa oni u stvarno jedna institucija jaka giganti sistem kojeg 20 godina pokusavaju urusit sa osnivanjem raznih malih stranaka ali njih niko ne srusi zato blamirate se bezzz ovdje na ovim komentarima
do sada su sve bili bosnjaci gradonac vrijeme je da to sada bude neko drug
Najbolje što mlađe-može da je i iz osnovne škole,važno je da je u SDP-u,jer biramo program partije a ne ličnost
do kada ce predlagati PODOBRNE hrvate? GADEMISEPRODANEDUSE. HOCETE DRZAVU RAVNOPRAVNIH NARODA...HA,HA,HA, SVE ZA SDA
Ivo je iz Kiseljaka a Ivica iz Kraljeve Sutjeske. I ja sam katolik a pitam, ima li jos ijedan podoban katolik rodjeni Sarajlija izmedju 1948 i 1959. ?
Upravu si bosanceros, pola Bosne ste UZELI. Nije vam vecina drzave bila cacevina!
Ivo Komšić HRVAT iz KISELJAKA ce postati gradonačelnik Sarajeva,sta reci,treba vam pametan čovjek,kad nema ni jednog pametnog Sarajlije :)
Ma kao da se mora odmah izabrati novi načelnik. Neka se malo glave ohlade barem još jednu godinu a ja ću preuzeti teret na svoja pleća za to vrijeme. Teško je, gladni smo , žedni smo,izmoreni al' radit se mora za dobrobit zajednice.
Dali je iko ovdje svjestan da je ovo sve samo dogovor,prave farse da narod ne konta.A nama ce biti i na ovoj i svi ostalim pozicijam kako se oni dogovore,sve se svelo na matematiku,ceka se neko trece mjesto da bi se ovdje dogovorili.M anipulisu sa nama a i na portalima 80% stranacki kadar komentarise da iskrivi realnu sliku.Svi oni su tu negdje samo svake izbore se rotiraju,OD DIREKTORSKIH POZICIJA DO UPRAVNIH ODBORA,SVE MOZETE NACI NA INTERNETU PO IMENU I PREZIMENU I VUDJETI DA SE VRTI OKO 4 STRANKE,I JOS OVE DVIJE MALE RADOM ZA BOLJITAK I NASA STRANKA.
http://www.mojevijesti.ba/novost/153108/Saznajemo-Novi-kandidat-SDU-a-i-SDA-za-gradonacelnika-Sarajeva-Zenja-Ljubuskic