Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi ti pametnije da to dijelom pokažeš,nego što nam držiš predavanje!
"On je kazao da Sarajevo nema nikakvu komunikaciju sa Banjom Lukom i Mostarom, ali, kako je rekao, ima dobre odnose sa 27 pobratimskih gradova u svijetu. " Eto prilike da za svog mandata pokreneš inicijativu BRATIMLJENJA Sarajeva i Banja Luke kao i Sarajeva i Mostara. Dalje od inicijative u ovoj državi ionako ne dosežete. A što se tiče ovoga "Političke stranke biraju gradonačelnika i on je odgovoran prema političkim strankama, što je apsurdno." biće toliko dugo sve dok ovaj "LUDI" narod ne promijeni sam sebe i rekne DOSTA JE VIŠE i ne pošalje vas sve do i jednu političku partiju i sve do i jednog političara na smetljište istorije.
Plaće: Profesor na Filozfskom:~ 2000 KM Gradonačelnik:~2000 KM ili više Vijeće narod:~ 2000-3000 KM Prostor u Ferhadiji:4000 KM Stan 150 m2 Ferhadija Luksuzna kuća u Kiseljaku Luksuzni auto :~ 80000 KM Gradonačelnik je trebao biti Gospodin Bog ali on se nije kadnidovao.:)
Svi pominju gradjane dok se ne docepaju fotelje,poslije misle na sebe.
Svi nasi politicari, govornici k'o oni Heleni u anticko doba, a kad treba sprovest bar dio onog o cemu dicno govore, kazu: " U narednom mandatu abd! ". Zacarani krug.
Kažeš da bi građani "trebali" birati gradonačelnika, ali ne i da je to već tako !!!
Ako ovako nastaviš, prema nama biti odgovoran nećeš, a teško ćeš i prema sebi. !!!
Slažem se, ali isto tako mislim da je krajnje vrijeme bilo da gradonačelnik bude neko mlad i perspektivan. Ali ajde, kasno je sada ...
Kada budeš učinio nešto po tom pitanju, možda bi nas i uvjeriš. Do tada, riječi ništa ne znače. !!
Možda nas i uvjeriš * !
Kamočaji je bio mnogo bolji izbor! Da su se građani pitali, on bi i bio izabran! ;)
Dečko je malo ambiciozno govance neka vrste SDP.ove presade tj sve na isti kalup.SDP ima tome već deceniju zastupa isključivo prava elita,radnici su prepušteni sindikalnoj stihiji ako šta uspiju isposlovati onda je to štrajkovima glađu i sl.SDP je kao uostalom sve stranke ,bara mladih krokodila koji bi mamu svoju prodali da se nađu na nekoj listi.Dečko nema nikakvog radnog iskustva a hoće da bude gradonačelnik valjda misli da je to jednostavije od vožnje bicikla.
Jos jedan bombas u nizu... xD