Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav za gospodina predsjednika Ivu Josipovica!
Žao mi je što mnogi Tuzlu vide kao komunistički grad :(((
tu si u pravu steta ali ga nema ljepseg
Vidim da su mnogi portali i novinske agencije presutili izjavu (http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/josipovic-formiranje-treceg-entiteta-nije-rjesenje) evo ni na Klixu nisam nasao : A sutra ce opet neko pisat po novinama (Zagreb mora zauvijek reći „NE“ pričama o trećem entitetu)
Je li bio na mom Husinu?
Svaka cast za posjetu i komentare gospodina Josipovica. Drago mi je da se i Univerziteti povezuju. U tome ne moze biti nista lose. Sve u svemu ljepa gesta i pozitivna vijest.
Josipović odlijepi se više od te Yu "Regije". Prestani Hrvatsku gurati u tu YU ZAJEDNICU!
Odveo Imamovic covjeka na nezavrsen most..pa jesil ti normalan?? Mogo si ga jos i onim vozicem provozat (vjerujem da mu je nudio). PU
Josipović stalno gura Hrvatsku u tu neku "regiju" sa Srbijom.
Bravo, sad ce izgraditi jos jedno jezero: Ivino :) Ovaj Imamovic je djubre prepredeno...
da ti nije Imamovica ti bi se jos kupao iz kante i poljevao se loncicima,serpicama i ostalog ;)
Da, zato tamo kod Tuzle u Lipnici autobusi jos uvijek voze preko drvenih mostova. Programirali smo neke masine tamo; katastrofa... A on!? On pravi jezera... Pitaj ga koliko je love trazio da odobri gradnju skole gore kod Slavinovica? 1.5 mil; ali koga briga... Nisam iz Tz ali znam za taj slucaj. Zato, slavi Imamovica; dugo neka zivi smece komunisticko...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast, nadam se da ce BiH vrlo brzo stopama Hrvatske u EU!!!
Stvarno je ovaj Imamović ektra čiko, svaka mu čast!
Nek' je i Josipovic vidio lijepu Tuzlu ;)
šta ima u sdp-u. je si li udata.
????? Za takve kao sto si ti Senahid Halilovic je davno izdao nesto jako dobro i poucno ;)
Tuzla je grad koji me je oduvijek oduševaljavao i radostan sam što sam došao ovdje", rekao je predsjednik Hrvatske Ivo Josipović. e što se mogu preseravati ovi političari ne može niko.