Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JBT SRBI KO VITI JABLANOVI,BAS KAO I HRVOJE VUKCIC NA SABORU U BUDIMU,1400I NEKE,NAJVISI SOJ, STO SRBI TO I HRVATI IZ HERCEGOVINE PA STA JE OVO MUSLIMAJNERI,VI KO PATULJIC,SVE NIZI I NIZI,DA NIJE NEKI INCEST U PITANJU IPAK JE VAMA INCEST VALAH DOZVOLIO
Pa ovo je dno dna Hrvatske diplomatije. Predsjednik Hrvatske neprima sebi ravne nego prima samo neke predsjednike nekakvjh stranaka ka Covica, Tihomira,Duduka sad je red da primi i SDU,Liberalnu ,SDPBiH i ostale .
muslimazge, izgleda ce vas hriscani poslati vasoj kuci, u Aziju :))))))
Ja stvarno ne razumijem zasto tolerisete sve izljeve nacionalizma na ovoj stranici. Sarajevo-x se pretvara u portal zute stampe, gdje svaka isfrustrirana budala moze istresati svoje bolesne ideje. Zar ne vidite da se komentari na vecini tema svode na umobolne komentare nekolicine?
zato sto ces nas Crna Gora priznati bez sumnje, a za Hrvatsku nismo bili sigurni. pozdrav iz RS-a
najbolji komentar je od AKADEMIKA.
hvala gospodinu josipoviću. tip je pravi gospodin (džentlmen), nek nam dođe opet. bio sam na ulici, prilazili su mu svi redom i pružali ruke. a, vi periguzi organizirajte i dalje prosvjede protiv židova, za svoju palestinsku braću. hahha, jeste retardi.
hahahahahhahahaha, kakav glupan!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHA
dodiku fali samo nazi krst i brcici i onda vidite medjeda hi\'tlera.....
josipovicu, ti si izgleda svijetla tacka u ovom nasem politickom sumraku. kud nisi bosanac.
HVALA I DODJITE NAM OPET PREDSEDNICE !
Hrvatska je članica NATO-a,bitan detalj. Gospodin Josipović je jedno političko\"osvježenje\"na Balkanu i uvodi jednu pozitivnu notu u svakom smislu. Jedino,meni zanimljivo je to što manji BH entitet pridaje veći značaj posjeti Josipovića nego posjeti predsjednika Crne gore,Vujanovića,zašto.?
Iiiiii????
Meni ovo miriše na nezavisnost. Pa pobogu, gdje ste vidjeli da npr. predsjednik Škotske (koji i ne postoji) provede dan u raazgovoru sa predsjednicima Danske i Holandije npr....
MESA SELIMOVIC O MUSLIMANIMA: Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje. A sve se placa pa i ova ljubav.